sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Kuulumisia! + pari videota.

Tulin nyt vain kertomaan pikaiset kuulumiset teille, kun en ole vähään aikaan postaillut.
Pitää kahtoo jos tässä lähiaikoina tekisi myös jotain kunnollista videotakin, kun en ole pahemmin mitään videopostauksia tehny. Tulossa on ainakin se tavaroiden esittelyvideo, jonka teen varmaankin muutamissa osissa ...nimittäin tota tavaraa löytyy ihan mukavasti. Sitten jossain vaiheessa myös video, jossa kerron mitä tarvitsee kun hankkii kanin ja mitä kaikkea sinun pitää tietää kaneista ennen kun hankit kanin. Noita kahta videota on pyydelty jonkun verran ja aijon toteuttaakin ne heti kun vain ehdin. Monesti olisi aikaa tehdä omia juttuja mutta se aika menee aina koulu juttuihin (esitelmät, kokeet ja läksyt) Onneksi kohta on kesä! ...vai onko?

                                       HERMANNI

Hermanni voi jo tosi hyvin, mitä nyt vain välillä arastelee jalkaa. Syöny nyt sen viikon silti kipulääkettä. Ensin aattelin, että miten mä saisin sen syömään sen sitä lääkettä, kun luin netistä, että kanit vihaa yleensä kipulääkkeitä. Yritin sitten suoraan ruiskulla antaa, niin eeei ku tuo rakasti sitä lääkettä :D! Ette arvaa miten nauroin sille, kun lääke loppu niin Herra rupes epätoivosesti järsiä sitä ruiskua ja saada lisää sitä. Tänään en kuitenkaan antanu ku jalka oli tosi hyvännäköinen eikä enää edes arastanut sitä tai ehkä ihan hiukan. Olen myös miettinyt tässä muutamana päivänä, että kun päästään muuttamaan isompaan taloon, sitten kesällä niin voisin kastroida Hermannin, Nyt jotkut varmasti on et "whaaat? sunhan piti teettä poikasia Hermannil ja Tildal?" Niin oli ajatus, koska olisi ihana saada jälkeläisiä ensimmäisestä kanistani, mutta enhän minä niitä samaan tilaan voi laittaa kun ei ne sopuun tule. Pakko ajatella Hermanninkin parasta, koska toinen on koko ikänsä asunut yksin niin en minä sitä voi vaan pakottaa elämään toisen pupun kanssa ja vielä teettää jälkeläisiä. Mutta, vaikka kanit saavatkin koko ajan minulta ja äidiltäni seuraa niin ei se kuitenkaan ole sama asia kuin, että saisivat kaniseuraa. Että ehkä saisin kanit sopuun olisi yksi keino, eli leikkauttaa Hermanni. Enhän tietenkään sen jälkeenkää voi olla 100% varma, että puput tulisivat sopuun, mutta se voisi auttaa. Minusta ei oo kiva pitää erillään pupuja, jotka voisivat ehkä ollakin samassa häkissä. Mutta sitä pitää kattoo sitten myöhemmin.


Tästä kuvasta näkee miten
turvoksissa nilkka oli viime vklp... 
Tossa on se kipulääke, jonka eläinlääkäri määräsi Hermannille.
Potilas riehumassa :D

Tästä näkee miten se jo käyttää tuota jalkaansa (:

                                         TILDA

Pikku pirpana on kasvanu hurjaa vauhtia! Pitäisi varmaan punnitakin se tässä joku päivä. Tiltuli on edelleen ihan innoissaan isommasta häkistä ja vetää spurttia joka päivä.
Onkohan teillä kokemusta kanista joka vihaa harjaa ja rikkakihveliä?...Minulla ainakin on. Toi hömelö on ihan hullu kun tuut rikkakihvelin ja harjan kanssa häkkiin niin toinen hyökkäilee sen kimppuun ja ompa pari kertaa kädestäkin ottanut kiinni, ei mitenkään pahasti eikä tahallaan. Osaatteko sanoa, pitäisi mun totuttaa se siihne pitämällä niitä häkissä, vai ahdistaisiko se liikaa pupulia? Vai päästää häkistä siksi aikaa pois, että saan siivottua häkin ilman vahingoilta? Tiltu myös rakastaa kun sitä hellitään ja lellitään ja touhutaan sen kanssa, ja onhan se ymmärrettävääkin, koska ei ole kanikaveria... Ollaan nyt muutamana päivänä käyty Tiltun kanssa ulkonakin, kun on ollu niin hyvä ilma (: Kohta lähenkin Tiltun kanssa ulos, kun aurinko paistaa ja on lämmin!

                                                ILOINEN PUPU ULKOILEMASSA:3

KANAVAN ESITTELY

Mä niin repesin tälle kuvalle :----D


Pikku ninja :-*

kaksoisleuka c:!

<3
Iloinen pupuliini:3

Pirpanalla vähän kiire(:<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti