sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Pomppufiilis!

Nyt on ollut niin hyviä ilmoja, että ollaan päästy ihan kunnolla ulkoilemaan. Oon myös monena päivänä ottanut kanit ja esteet ulos ja hypyyttänyt kaneja. Tilda on kehittynyt tosi paljon ja hyppäsi myös ennätyksen. n.31cm ratana! Hermannikin on päässyt jo radalle pomppimaan ja sen jalasta ei enää nää yhtään, että se ois ollu joskus murtunut.
Hermannikin on hypännyt hienosti, vaikka onkin hieman laiskempi tapaus. Eilen poitsu sai juoksennella aitauksessa vapaana ja Tilda oli hihnassa toisella puolella, kyllä vauhtia riitti molemmilla. Kuvassa näkyykin, että Hermannilla oli valjaat, koska oli sen jälkeen tarkotuksena hypätä, mutta pääti kuitenkin hypyttää vain Tildan. Muuta ihmeellistä ei ole oiken tapahtunukaan, paitsi häkit muuttivat paikka jaa samalla myös järjestyskin. Eilen koneella kävin katsoman oman youtubetilin ja hämmästyin kyllä ja paljon silleen hyvällä tavalla, koska mulla oli 99 tilajaa! huhuh... Aamulla sitten menin ja katsoin niin 100 tiljaa oli täynnä ja sen kunniaksi teen "kanilan" esittely videon, jossa esittelen siis häkit ja järjestyksen. En mitään sen ihmeellisempää, koska ajattelin sitte 1000 tilaajan kunniaksi tehdä jonkun paremman, jos joskus sellanen luku tulee... :D
Mutta kiitos kaikille jotka on jaksanu seurata mun videoita jo sen n.7kk mun videoita (: Nyt ei ollutkaan mitään erikoisempia videoita muuta kuin uudet videoit kaneista.

Tilda

HermanniEnnätys ^.^

Liito-orava:3!

Ninja x)Liitomakkarapötkö!c:

Tältä näyttää tyytyväinen kani x)

Rakas pupuliini:3!
Dooooing...hassu <:


Hieno ja rakas pupuliini! <3Hermulii<3

Hermannin mielestä liian korkee este :-D

Pudottaako...?

Ei pudottanu :))

Kenguru (-:

                

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti