keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

pikainen päivitys!

heippa rallaa taas!:)

Sain niin paljon negatiivista palautetta blogin ulkoasusta, että meni maku niin blogin kirjottamiseen, kuin sen muokkaamiseen. Tänään kuitenkin oli sen verran ylimääräistä aikaa, että päätin sitten muokata koko blogia hiukan. Tein uuden bannerin, tosin siitä ei tullut sellainen mitä olisin halunnut. Sivuja päivittelin, mutat bloggeri taaaaaaas kerran sekoaa ja näyttää jotkut tekstit melkein päällekkäin. Tämä näkyy mm.. Hermannin ja Tiitun omissa sivuissa. Muokkasis myös tekstin selkeäksi ja värin mustaan. (tämä kuulema vaikeuttaa blogin lukemista). Älkää ottako itteenne näitä, koska mulle tuli useita valituksia!

Poiketaan vähän aiheesta Tiituun. Eli tyttösen pitäisi synnyttää tämän viikon lopussa eli parin kolmen päivän päästä tai sitten ensi viikon alussa. Huikeeta miten nopeesti aika meneekin! hui!

Tässä nää merkit mitä oon nähnyt Tildassa:
* syö paljon ruokaa ja heinää
* juo paljon
* makailee tooooooosi paljon
* kaivelee ja repii pyyhkeitä, vilttejä ja petejä
* kantelee heiniä ympäri häkkiä
* todella sosiaalinen ja sylivauvvempi
* välillä myös agressivinen. on jopa puraissut!
* masu on suurentunut paaaaljon
* tunsin potkun mahassa
* nään liikkettä mahassa

* muutaman kerran potkun oon myös nähnyt
* nisät turvonneet ja on kunnon utareet

Nyr varsinkin on makaillu, juonut ja kaivanut paljon! Kerjää koko ajan multa herkkuja ja kun meen huoneeseen niin pupu heti loikkii portille odottamaan annanko sille jotain. No, enhän mä voi vastustaa semmosta katsetta ja kun se nousee vielä seisomaan ja masu pullottaa, niin pakkohan mun nyt on sille antaa jotain! mamman mussukka<3 Välillä taas kauheita ninja kohtauksia ja riehuu ympäri häkkiä!:D hupsu pupu!

Oon myös kerännyt video-koostetta ja teen videon sitten poikasen synnyttyä ja myytyä... Ikävä kyllä niin on tehtävä:( Yhden luultavasti pidän itselläni. Pitää nyt kattoo miten käy (:

"mammaaa, anna mulle jotain hyvää!" <3

Noin se aina kerjää :3

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. No se on semmonen pullea neiti :3 ja kiitos!

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 2. Täällä eräs tyyppi odottelee uutta postausta;)

  VastaaPoista
 3. Niin muutkin odottaa. Onko noin kauvaa huvittavaa edes oottaa. Sama kun kaikki lukiat lähtis vetää.

  VastaaPoista