lauantai 23. elokuuta 2014

sadetta sateen päälle...

katso ulos. ei älä katsokaan. liian masentavaa...

Meillä päin on ainakin satanut, tuullut ja ollut kylmää jo ainakin viikon verran! Vielä äskenhän pystyi ottamaan aurikoa ja ulkona lähinnä oli niin kuuma, ettei siellä viihtynyt kauaa. Nyt toisin ei viihdy ollenkaan. Meillä parhaimmillaan aamulla kouluun lähtiessä on ollut +5 astetta! ja pari viikkoa taakse päin oli reilusti yli +20 asteen kelit.

Kanit ovat saaneet kuitenkin vuorotella ulkoaitauksessa päivittäin, vaikka satanut onkin kovastikin. Pahimmilla keleillä haen aina kanin sisälle, kun pelkkä katto ei auta, kun seinistäkin vedet tulee /:

 Ehkä me tänään tai viimestään huomenna tilataan se koppi! se on vähän jääny tän muun kiireen keskelle.


 Kanit ovat siis saanet ulkoilla kuitenkin ahkerasti ja innoissaan ovat olleet, vaikka tuo onkin vain jalottelu paikka. Mitään kummempia virikkeitä häkissä ei vielä ole. Mökkinä toimi kantoboxi ja sitten lisäksi juoma/ruoka kuppi. 

Myös valjaissakin ollaan ulkoiltu, kun toinen viettelee päivää ulkoaitauksessa. Hermanni onkin tosi poikamainen noissa liiloissa valjaissa ja pinkissi fleksissä ;)

 

Syksyn kynsien leikkuukin tehtiin vasta. Tilda niin nätisti on sylissä toimeen piteen ajan, mutta Hermannille tämä kohtalo on hirvittävä!
Tildan silityshetki. Tytteli tykkää seikkaila paljon isossa kämpässä ja tätäkin on saanut tehdä useampana päivänä.
Märkä ulkoilu reissu takana, hyih!
 

Oli intoa editoida videota ja matsukakin oli. Lopussa vielä infoa! 
 Eli blogin osoite.... näkyykin tuolla ylhääl. eli blogi ei muuttunut, mutta osoite kyllä.
Miksi? pupupuputtajat... oli jotenkin monimutkainen /: arvontaan voitte osallistua tuolta oikealta palkista olevasta kuvasta klikkaamalla ja siellä onki tarkemmat ohjeet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti