lauantai 15. marraskuuta 2014

lemmikkimessut 8.9.11.2014!


Yllä oleva kuva ei kyllä tosiaankaan kerro yhtään mitään meidän viikonlopusta! Ei ollut aikaa jäädä lorvimaan ja laiskottelemaan kotiin, vaan matkasimme Perjantaina Helsinkiin, lemmikkimessuille!

Perjantaina lähdin Nannan kanssa Tampereelle ja Tampereelta bussilla 14.00 Helsinkiin. Ilma oli mikä oli. Lunta. Juuri sitä mitä toivoinkin, mutta tälle ajalle se ei ollue parhain mahdollinen. Bussi oli puoli tuntia myöhässä. Bussi täynnä ja matkapahoinvointia. Nannakkin välillä tympi ja raapi koppaansa niin, että ihmisiä jo tuli kyseleemän mikä sitä vaivaa. Tylyys... Se, kun ei tajua lelujen ideaa muuta kuin, että ne voi syödä. Sen se osaa! Isä tuli Kajaanista eri bussilla ja menimme sieltä yhdessä lähijunalla Kiloon, jossa yövyimme siskoni luona.

Lauantai aamuna oli kyllä hirmuinen jännitys. Lähdettiin aamulla aikaisin lähijunalla Pasilaan josta käveltiin messukeskukselle. Siellä pientä paniikkia, että mille ovelle, mutta onneksi pääsin ajoissa kisa alueella ja odottelin siellä, että isä pääsee sisään pääovien kautta. Hah, taas ongelmia. Ei meinannu osata sinne kisapaikalle. Puhelimessa piti yrittää auttaa, mutta ensimmäistä kertaahan sitä itsekin messukeskuksessa olin. Juuri, kuin Nannan kv suora alkoi pääsi isä paikalle videokuvaamaan. Verkka hypyissä Nanna oli ihan jees. Pudotteli paljon puomeja, mutta ei niinkään välittänyt hälinästä ja kymmenistä kaneista. Maija siis ohjasi tällä kertaa Nannan, koska itse olin aivan ensikertalainen ja halusin ensimmäisen kerran seurata vierestä ja ottaa mallia. Heti alkuun lähti huonosti. Eka este ei kiinnostanut ja selvästi hälinä häiritsi. En muista edes monta virhettä tuli, mutta ajan loppuessa Maija keskeytti, koska aikaa lopuille esteille ei ollut. Tai kyllä pitäisi superkani olla, jos meinaa 10 sekunnissa mennä monta estettä ;) Jos alku olisi paremmin mennyt olisi todennäköisesti loppukin mennyt. Nanna on niin päättäväinen kani. Noh, ihan tyytyväinen saan olla. Olihan Nanna kuitenkin ensimmäinen kani, joka hyppäsi puhtaasti pisimmän ja ehkäpä vaikeimman esteen radalta. Harmi etten parempaa kuvaa saanut, mutta videolla näkyy sitten paremmin :)! Toisella kierroksella kuitenkin hyppäsi kolmella virheellä, joka ei ihan riittänyt klassaukseen. Harmi, etten ollut katsomassa. Sain kuitenkin Maijalta videon. Loppu päivä oikeastaan vaan kierreltiin messuilla. Harmi ettei kani aihesia juttuja ollut oikeastaan ollenkaan, joka oli kyllä hieman ärsyttävää /: Juuri kun messuille rahaa olin säästelly kaneja varten.

eka kierros
toka kierros


verkka hypyissä!


verkassa^
Omistaja aukaisi minulle ihan portin, että saan hyvän kuvan näistä. Hassun näköisi, hih!
Tämä papukaija oli opetettu valjaisiin. Ompa hassua!:)

nää oli kyllä hauskoja!! : DLa-Su yöksi Nanna jäi messukeskukseen. Seuraavana päivänä olikin luvassa helppo mutka. Ensimmäisellä kierroksella meni kahdella virheellä ja toiselta kierrokselta nappasi klassauksen puhtaan radan asiosta. Upeita loikkia hyppi ja saatiin kunniamaininta siitä:) Huippu Nanna! Tähän ei saanut suoraan laitettua videota, joten tätä klikkaamalla pääsette videoon.


Kuvasin koko reissulta video postausta ja kaksi osaa on jo youtubessa. Kaksi tulee vielä, kunhan saan editoitua ne loppuun : ) No, mutta ens vuonna uusiksi ja tänä vuonna vielä yhdissä kisoissa käydään, niistä tarkemmin, kun ajankohta on lähempänä.

3 kommenttia:

  1. Vautsi! :) Onnea! Kiva postaus, näitä lemmikkimessu postauksia tulee koko ajan. ;) Aikooko Nanna mennä jatkossakin kisaamaan?

    VastaaPoista