keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Kanieni risut ja ruusut! +mainostusta

Moikka! Tämän päivän luukku on avattu ja tällä kertaa te saatte kuulla omat mielipiteeni kaneistani. Kyseessä ei ole pelkät hyvätpuolet, joita varmaan hehkutan jatkuvasti vaan tänään nostetaan ylös asiat jotka ovat ärsyttäviä piirteitä kaneissani. Luulen että kaikissa ihmisissä kuin myös lemmikeissäkin on aina niin hyviä, kun huonoja piirteitä. Mutta en usko, että jaksatte enää lukea näitä alku höpötyksiä, joten siirrytäämpää itse aiheeseen!


Hyvät puolet
Hurmattava piirre tässä herrassa on sosiaalisuus ja huomion haku. Heti kun kanilaan astuu on herra häkillä vastassa. Kaipaa huomiota lähes koko ajan tökkimällä kuonolla ja näpsimällä vaatteita, Ihailtevaa on myös se, että herra on jo pari vuotias ja kesällä oppi hyppimään esteitä. Jalan murtuman takia on hyppiminen jäänyt vähemälle, eikä kisaradoille herrasta ole. Vähän ja harvoin pienenä "viihteenä" on poitsu silloin oikein kiva ja etenee esteillä rauhallisesti. Osaa myös temppuja ja tottelee maiskutusta&nimllä kutsumista. Pysyy myös ulkona vapaana karkaamatta. Muutenkin tämä on tällainen mamman musmus poika <3

Huonot puolet
Hunoihin puoliin kuuluu mm se, että herra ei yhtään pidä olla sylissä. Tai oikeastaan minä olen ainoa, joka kunnolla saa sen pidettyä sylissä, ettei se rimpuloi alas. Nykyään pysyy paremmin äitinikin sylissä. Ja kun ei saada huomiota ollaan näpsimässä vaatteita, joka hyvin ärsyttävää etenkin siivoamassa häkkiä. Ei siinä joka välissä kerkeä rapsutella, siksipä melkein aina nostan herran siksi aikaa häkin ulkopuolelle. Myös senkin takia, että jos ei saa mitään periksi heittää se tai repii käsistäni rikkakihvelin. Tätä tekee myös muillekin tavaroille jos ei saa juuri silloin rapsutuksia.
Inhottavaa on myös se, että tältä herralta menee ikuisuus, että saa kynnet leikkattua. Ihan mahoton ja juoksee karkuun. Muuten wc siisti, mutta papanoi kauheasti ympäri häkkiä ja etenkin sisällä ollessaan on tosi ärsyttävää mennä perässä ja kaapata papanoita matkalta.


 Hyvät puolet 
Este taito! Ihana hyppytyyli ja etenee esteillä muutenkin kivasti. Hyvin kaunis ja upea turkkinen kani. Näyttää hyvää esimerkkiä muille kaneille ja olisi varmasti myös hyvä emo. Ei vartio reviiriään muille kaneille ja on muutenkin todella kiltti toisia kaneja kohtaan. Wc- siisti! joskus papanoita eksyy wc -laatikosta.

Huonot puolet
Reviiri tietoinen ihmisiä kohtaan!! Ja jos vähänkin "härnää", niin neiti on hermoissaa ja hyökkäilee kohti. Purru ei ole pahasti. Pari kertaa on ulkona ottanut kiinni. Jos neidin kanssa on rauhallinen on hänkin. Neiti osaa myös karkailla ja tätä on harrastanut parisen kertaa, ulkona :o !! Onneksi ei pihasta pidemmälle ole päässyt.



 Hyvät puolet
Tilda on niin reipas ja kiva kani! On ihan normaalisti sylissä ja tosi harvoin rimpuilee sylissä. Tilda on kans huippu, kun osaa hypätä hienosti esteitä. Kiltti, kun mikä, mutta murkku ikäisenä oli kauhea peto :D Osaa paljon temppuja ja oppii helposti.

Huonot puolet
Älytön pomottaja. Hermanniakin kohtaan tosi tarkka ja ei yhtään liikkua saa ilman, että tämä tytsy on kiinni pepussa tai kyljessä. Pissat tulee vessaan, mutta papanoi aina ymäri häkkiä x_x

Tässäpä oli sitten tämän päivän postaus! 

tämä koodi mainostaa joulu arvontaa!

<div style="text-align: center;"><a href="http://rabbits-milling-about.blogspot.fi/search/label/Joulukalenteri%202014"><img src="https://38.media.tumblr.com/f10ef78e223cfac78cef15cead9fae7e/tumblr_ng0if1ymXA1t0qwifo2_1280.png"></a></div>


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti