perjantai 13. helmikuuta 2015

Pienet viipottajat!


Huih! Poikaset eivät olekaan enää kaljuja rotan näköisiä nakkeja, vaan jo ihania karvapalloja, joilla on jo silmät auki. Valitettavasti mukana menossa on enää vain 7, kun yksi (luonnonkeltainen viittakuvio km japsi kuviolla) pikkuruinen löytyi pesästä menehtyneenä alkuviikosta. Se oli kyllä hyvin pieni, mutta ei ollut tädennäkäöisesti kuollut nälkään vaan litistynyt Nannan alle. Noh, onhan mulla 7 tuommoista pientä viipottajaa :3 Sukupuolet sanon viikon päästä, jos saisin vielä jonkun "asinatuntijan" paikalle! Valitettavasti kuvat ei ole parhainta mahdollista laatua, kun auringon valo juuri meni piiloon. 
Pinkkiä taustaa, kun ystävänpäiväkin on huomenna :)
1. Luonnonkeltainen
2. Musta
3. ruskesiamsoopeli?
 (4. kuollut)
Joten seuraava tästä siirtyy neloseksi!

4. madagarkar

5. ?
6. luonnonharmaa
7. luonnonkeltainen viittakuvio
Koko sakki!

Päästin myös vaavit juoksentelemaan sisälle ja olivat ihan innoissaan. En meinannu pysyä kameran kanssa vauhdissa mukana, kun viilettivän niin lujaa vauhtia! Iso on maailma varmasti näiden mielestä. Moni on ruvennut jo maistelemaan heinää ja yksi lempi puuha on nuolla mun käsiä :)
Luonteet jo huomattavasti huomaa, ja tuo luonnon harmaa on hyvin sosiaalinen verrattuna vaikka Madaan jo on hyvin utelias, mutta ei meinaa millään pysyä paikallaan. Jos yks sakki oli yhdessä kasassa niin tuo viipotti muualla :D


Nanna otti taas ihan iisisti tän homman!
Pitihän sitä vähän vahtia mitä nuo pikkuiset keksii ;) muta, samalla olla piilossa ettei tuu kiusaaman mua!
Pakko oli ottaa näistä kuva, kun ovat ihan samaa väriä! Toinen tuollainen vaan nyt puuttuu kuvasta :'(


7 kommenttia:

 1. Noi on kyl ihan saman näkösiä tossa viimesessä kuvassa :D kiva video muuten :)

  VastaaPoista
 2. Ihania >:33 Tuun viel varastaa yhen ♥ voitko laittaa ton videokuvakkeen isommaks?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hih! Onhan nuo semmosia suloisuuksia:3 Kannattaa paina tuota "2 viikkoiset vaavit!" niin video avautuu suoraan youtubeen.

   Poista
 3. Voisitko laittaa isästä kuvan kun haluaisin tietää isän ulkonäön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se minkänäköinen isä tai emä on ei oikeastaan vaikuta poikasiin muuta kuin väriltään, kropaltaan ja luonteeltaan. Enkä tosiaankaan myy poikasia koteihin joissa vain ulkönäkö on se ykkönen!

   Poista
 4. Voh kun se yksi kuoli. :'( mitä sille siis tapahtui? (jos sulla ei ole siitä voimia niin ei oo pakko kertoa.) Suloisia ovat ihan kaikki <3 aww.

  VastaaPoista