sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

epäviralliset Palojoella 7.6

Heips!
Jälleen kerran vain kisa postausta, jos nyt kesän aikana saisin aikaiseksi kirjoitella muutakin :'D
Mut joo tosissaan oltiin viime viikonloppuna Nannan, Tildan, Mindyn, Hermannin, Maken, Masan, Mistyn ja Muumin (eli kaikkien) kanssa epävirallisissa harjoittelemassa tulevia kisoja varten sekä pienet sai kokeilla este taitojaan kunnolla ensimmäistä kertaa. Pojut ovat hyppineet nimittäin pari kertaa kotona ja nyt oli aika kokeilla vähän erilaisempi esteitä. Tää oli ihan pakko laittaa XD

Anna-Lena "Nanna"
Nannahan kilpailee virallisissa tasoa kesvaikea, niin suorassa kuin mutkassakin. Näihin kisoihin kuitenkin ilmosin kanin vaikeaan suoraan&mutkaan. Saavuttiin kisapaikalle hieman myöhässä, joten suuntasin heti Nannan boksille laittamaan sille valjaita ja eikun lämmittelemään. Suoran ekan kierroksen meni 3-4 virheellä ja toisen kierroksen kait kahdella virheellä. Sijoittui toiseksi.


Mutkalla ekan kierroksen meni vissiin 3(?) virheellä ja toisen kait neljällä virheellä. Tuli ihan hassuja pudotuksia ja kani sähelsi omiaan. Päästiin kuitenkin kolmannelle sijalle. 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tilda
Tilda oli helpossa mutkassa, jossa ensimmäisellä kierroksella meni 1 tai parilla virheellä ja toisen kierroksen meni todella nätisti puhtaasti saaden kolmannen sijan : )

Tildasta ei valitettavasti ole kuvia :/
----------------------------------------------------------------------------------------------------------


Charlotta's Black Diamond "Mindy"
Mindy oli alottelija luokassa, jossa ensimmäinen kierros meni oikeastaan lämmittelynä, koska itselläni oli luokassa 6 kania joten oli hyvin kiire ja kauhea stressi. Valitettavasti vain ensimmäinen kierros saatiin videolle, mutta toisella kierroksella neiti meni puhtaasti. 


Mindy meni myös helpon mutkan. Ensimmäisen kierroksen virheiden määrää en muista, olisikko ollut pari? Toisen kierroksen meni yhdellä virheellä. 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------


Charlotta's Dark Sapphire "Make"
Make meni alottelijoissa paremman kierroksen yhdellä virheellä, ja sekin virhe tuli ennen kuin poitsu hyppäsi estettä (tönäisi kuonollaan puomin..)


Helpossa mutkassa meni kait kolmella virheellä, mutta silti hyvin koska ensimmäistä kertaa mutkalla!

---------------------------------------------------------------------------------------------

Charlotta's White Alabaster "Muumi"
Muumi meni alottelijoissa ensimmäisen kierroksen ihan kehnosti (kuten kaikki mun puput), mutta toiselle kierrokselle yllätti ja meni puhtaasti saaden kunnia maininnan "hyvä parannus!" :')


Helpon mutkan poitsu meni kait neljällä virheellä. 


--------------------------------------------------------------------------------------------------

Charlotta's Mercury Mist "Misty"
Misty meni paremman kierroksen yhdellä virheellä hätiköiden. Poikaa selvästi jännitti paljon, mutta harjoittelu tekee mestarin! :) En viitsinyt ottaa enää mutkaan, kun huomasi että uusi paikka stressasi pikkuista.

------------------------------------------------------------------------------------

Charlotta's Amazonite "Masa"
Masa meni upeesti puhtaasti toisen kierroksen alottelijoissa, mutta suuren kanimääräni takia en ottanut Masaa mutkaan, vaikka olisi varmasti pärjännytkin!

-------------------------------------------------------------------------------------------

Hermanni 
Hermanni oli alottelijoissa, mutta keskeytin ekalla kierroksella ja toisella kierroksella aika loppui kesken. En halunnut pakottaa toista hyppimään, kun ei nähtävästi siitä nauttinut. Kesken radan jäi ottamaan aurinkoa, joten eihän siitä mitään tullut :D

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Oon tosi tyytyväinen pupuihin, vaikka uskon että oma stressini ja kiireni vaikutti kaneihin ja siksi oli hätiköintiä ja jännitystä. 

Kuvat © Ines K ja Iina L 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti