maanantai 12. toukokuuta 2014

arvonnan mainostusta (+pikaiset kuulumiset)

Heipsan!:))

Nyt on ollut pieni tauko bloggaamisen ja videoiden kanssa... Syytä en oikein osaa sanoa, ehkä kiinnostustus loppui hieman blogin ja videoiden suhteen. Elkää kuitenkaan kuvitelko, että kaniin on kiinnostus loppunut, koska sitä ei tapahtuisi koskaan!!<3 Videoita tulee sillon, kun niitä ehtii kuvata, mutta loppuviikot onkin niin kiireisiä, että voi olla niinkin, että videoita saatta tulla vasta kesäkuun alussa! (: 
Toivotaan kuitenkin, että edes jotain tulee! Blogia kirjoittelen parhaani mukaan. Moni on kysynyt, miten astutus sujui. Mutta astutusta ei tehty. Syynä on erityisesti se, että nuo kaksi kun ei tule toimeen. Enkä halua riskiä ja lähtä taas eläinlääkärille. Myös hieman enemmän kokemusta tekisi hyvää. Ja erityisesti minulle kysymys "miksi poikaset?". Jostainhan se kasvatuskin pitää lähtä, mutta ei ehkä näin nuorena vielä. Mä toivon, että jossain vaiheessa ainakin Hermanni tulisi järkiin ja lopettaisin tuon hermoa raastavan puremisen. Ikinä ei oo mua purrut, mutta Tiltua kyllä! Että osaa olla ärsyttävä kani! x(


No jos nyt jotain piristävää, niin häkit muuttui jälleen. Ja se spessu tulee myös varmaankin kesäkuussa. Jossa esittelen siis häkit ja järjestyksen. Hermannista on tullut niin hellyyden kipeä, tai no ainahan se on ollut, mutta nyt oikein erityisen sosiaalinen. Mistähän lie johtuu? Kevättä rinnassa?;) Tilda on sama angst teini, mutta ehkä iän myötä sekin sosiaalistuu, kun käsittelee sitä päivittäin. 

Tänään saattekin tyytyä sisäkuviin, koska ulos ei oo oikein ollut asiaa.
....nuo ilmat :/

Vihdoin sain kaapattua kameralla haukottelu kuvan! Ei kyllä mikään parhian, koska Tilda osaa kyllä olla hassummankin näkönen.Tuo peti on nykyään Tildan lempi paikka.


Tildalla ei mee kauan kun se jo tuhoo tuommosen pureskelu porkkanan!


Hassu<3


Oon muuten huomannut, että Hermanni on aika riski kani! Liukkalla lattialla käy luistelemassa ja kiipeilee tuotakin ihmeellisimpiin paikkoihin. Höperö kani!:*
--------------------------------------

Käykää ihmeessä myös osallistumassa Pupuninjat12 arvontaan!Blogiin pääsette klikkaamalla TÄSTÄ!

- Johanna&kanit
sp: pupulixx@hotmail.com
12.5.2014

4 kommenttia: