perjantai 16. toukokuuta 2014

ylämäestä alamäkeen...

Juuri kuin tuntui, että kaikki on melkein täydellisesti: kaneilla uudet tilavat häkit, paljon virikkeitä, molemmar kehittyy hyvin esteillä, Hermannin jalka parantui ja kanit ovat kaikin puolin iloisia! ....niin, sitten kaikki menee ihan penkin alle! 

Tänään Tildan kanssa hypättiin pitkästä aikaa. Ihan vain tuossa käytävällä. Hienosti pupuli hyppäsi ja eka kertaa pituuttakin! En mitannut. mutta ihan huikeasti meni! Saan olla kyllä ylpee tuosta pirpanasta ^.^

Hyppy hetken jälkeen menin hakemaan Hermannia, että hypyytän senkin ihan riittävän liikunnankin vuoksi. No jaa, onhan sillä iso häkki liikkua, mutta kuitenkin:) Kaikkihan tietää, ettei Hermanni mikään sylikani ole, vaikka muuten pitää paijjailla ja silitellä herraa. Siinä se sylissä oli ensin ihan nätisti. se aita, joka on siinä hyllyn ympärille, jossa on kanien ruuat ja herkut, oli hieman vinossa ja Hermanni päätti rimpuilla pois sylistä ja suoraan aidan päälle. Yritin laskea sitä matolle, mutta se olikin nopeampi, kuin minä. Onneksi aita on taipuisaa, eikä mitään kompostikehikkoa, tai muuta EI taipuisaa. Otin tietenkin kanin heti aidan päältä pois matolle ja rauhoittelin. Onhan tuommonen varmasti kauheaa kanille:(! Huomasin heti, että arastaa tätä jalkaa, joka murtui silloin häkissä riehuessaan :'( Eli tämä ei ollut täysin parantunut, tai sitten on vain niin paljon herkempi uusiutumaan. 


Nyt oon sitten hieman seuraillut ja näyttää kipeämmältä. Voi, että voi asiat mennä näin!:'( Nyt saa olla taas peukut pystyssä ja toivoa, että tämä parantuisi. lepoa, lepoa, lepoa.... Pitää varmaan taas aitailla pienemmäksi häkkiä. 

Itsestä tuntuu, että olen huono kanin omistaja, vaikka eihän tämä ollut oma syyni. Vai oliko..? 
En tiedä, mutta harmittaa kyllä. Onhan tämä jo toinen kerta, mutta toivottavasti viimeinen!


-Johanna ja kanit


 


6 kommenttia:

 1. Voi ei toivottavasti paranee pian. Oletteko käyttänyt eläinlääkärissä jos vaikka kaneile olisi kipsejä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kaneille voi laittaa kipsiä tai käärrettä. Niin ne viime kerralla sanoi, kun käytiin murtuman takia. Mutta aamulla huomasin, ettei ole enää kipeä!(: Joten se varmaan vähän nitkahti, mutta ei mitään vakavaa

   Poista
 2. Kamalaa! :( No toivottavasti kyllä paranee! :)

  VastaaPoista
 3. sinut on haastettu!: http://pienikaninloikka.blogspot.fi/2014/05/haaste.html

  VastaaPoista