sunnuntai 7. syyskuuta 2014

eläinlääkärillä


Älkää säikähtäkö! Ei mitään vakavaa, tai no Hermannin mielestä varmasti. Mutta, siis Hermanni käytiin vain kastroimassa pari viikkoo sitten.

Piti tehdä kuvapostaus Hermannin ell-päivästä. Äidin piti ottaa kamera mukaan, mutta unohti ja omasta kännykästäni oli loppunut akku, niimpä tyydyin äidin kännykän kameraan, mutta viestillä ei saanu lähetettyä niitä mun kännykkään, josta olisin saanut kuvat tietokoneelle, niimpä jätän nyt osan kuvista pois. Tämän postauksen näätte Hermannin näkökulmasta.Tiistaina 26.8 heräsin normaalisti omasta häkistään. Päivää ennen oli minut siirretty sisälle ja häkistä otettu purut pois. Sain aamiaiseksi palan porkkanaa ja pinaattia. Lisäksi paljon rapsutuksia!Yhden aikoihin minut otettiin häkistä ja laitettiin kantoboxiin. Omistajani äiti meinasi kiirreessään unohtaa minut bloxiin ja lähti ilman minua, kunnes muisti minutkin kaapata autoon mukaan. Siinä minä ihmettelin autossa. Saatoin jo ihan arvata minne mentiin, koska mökötin tosissaan mökötin. Haettiin omistajani koulusta ja lähdettiin Hervantaan. Siellä minut laitettiin eläinlääkäri pöydälle, kuunneltiin sydän ja laitettiin nukutuspiikki. Puolet aineesta riitti, koska nukahdin heti parin minuutin jälkeen. Herättyäni sain heti omistajani ostamia herkkuja, salaattia ja persilijaa. Ja kun minut tultiin hakemaan, nostin heti päätäni ja kaipailin rapsutuksia. Sain piikillä kipulääkettä ja olo oli mukavampi kotona, kun matkan varrella vielä käytiin pikaisesti eläinkaupasta ostamassa cuni compelete ruokaa ja porkkananappeja. Kotona jalottelu ajan nukuin kopassa, vaikka omistajani yritti herättää minua lääkärin pyynnöstä. Mitä minä sille voin, että väsyttää enkä voi vaan olla hereillä. Vaikka minut nostettiin pois kopaasta kömmin nopeasti hoiperrellen takaisin lämpimään koppiin. Sain myös illalla herrkuja, nimittäin porkkanaa, persilijaa, salaattia ja pinaaattia. nams! Myös kipulääkettä, joka oli harvinaisen pahaa ja taistelin, niin paljon kunnes oli pakko ottaa tuo pahan makuinen litku suuhuni.
Illan myötä virkistyin ja seuraavana päivänä olin jo ihan kunnossa, vaikka masentunut edellis päivän touhuista...  Pari päivää sain herkkuja. mm.. vihanneksia, nameja ja kauran jyviä. Veden sain kupissa, koska en oikein tajunnut pullon ideaa :')


4 kommenttia:

  1. Tosi ihana postaus! Millon yhdistätä Tildan ja Hermannin? Joo, tiedän tietty aika siinä täytyy oottaa, että se kastroitaminen vaikuttaa tai jotain sinnepäin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! ja varoaika on 3-4 viikkoa, joten vielä päälle viikko, niin saadaan kaksikko yhteen:')

      Poista