torstai 11. syyskuuta 2014

mitä voisi tapahtua...?

heippa rallaa! Nyt olis enää hieman päälle viikko, kun on kaneja aletaan totuttelemaan toisiinsa. Hieman arveluttaa miten mahtaa käydä. Tuossa eilen siivoilin kanien häkkejä ja otin yhden fleacen Hermannin häkistä Tildalle. Taisi olla virhe, koska tytteli hyökkäs sen kimppuun. Puolustaakseen tietenkin reeviriä. Olihan siinä Hermannin hajut yms... Toivotaan, että neutraalilla alueella tulisivat toimeen ja, että Tilda saisi olla kuningatar ja Hermanni olis sitten sen alhainen:'D Tuo Tilda, kun on niin pomottelija. Noh, mutta toivotaan nyt parasta, että mitään ei tulisi, vaan saataisiin puput samaan tilaan asustelemaan. Jos nyt kuitenkin käy niin, että ottavat niin yhteen ettei niiden yhdestä olosta tule mitään on mietittävä mitä tehdään. Uskon kyllä, että Hermanni alistuu tuolle nirppa nokalle, mutta ikinä ei voi varmaksi tietää.

Pahemmin en oo kuvia otellut lähiaikoina, mutta kattokaa nyt tuota punkeroo:3 Sekin oppi köllötelemään sylissä:32 kommenttia:

  1. Onnea totuttelemiseen (: Meillä yritettiin 2naarasta saaha yhteen, mutta eihän se onnistunu. Nyt toisella on sitte sen seurauksena reikä korvassa. (huh :o)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, kiitos! ja voi, että/: joskus käy noin:(

      Poista