perjantai 31. lokakuuta 2014

helpotuksen tunteet!Moikka!
Nyt oonkin postaillut useammin, kuin normaalisti. Toivon nyt vain, että täällä edes jotkut lukee tätä blogin, kun nykyään meidän kuulumisista kuulee täällä blogin puolella paljon paremmin, kuin youtuben puolella. 

Tänä aamuna tuli jotenkin niin turhauttava olo, kun näin, että näyttelyasettajan sisäänpääsylippu, eli tämä kulku lupa olisi pitänyt tulla viimeistään viikolla 44. Kalenteria vilkaisemalla tajusin, että nythän on jo perjantai ja viimeinen arkipäivä viikkoa 44. Posti meille tulee vasta puolen päivän jälkeen, kun olen vielä koulussa. Koulupäivä tuntui ikuisuudelta, kun odottaa jotain. Heti koulusta päästyttyäni kyselin äidiltä päivän postia. Joka odotti vielä postilaatikossa. Siispä heti suuntasin sinne ja harmikseni en nähnyt kirjekuorta, jossa olisi voinut olla odottamani kirje. Niimpä ajattelin, ettei ilmoitukseni /raha ole mennyt perille. Kuitenkin mainosten välistä kurkisti pieni kirjekuori jossa oli nimeni. Voi sitä iloa, kun avasin ja kirje oli se jota odotinkin. Nyt jälkeen päin hieman nolottaa, kuinka innostunut yhdestä tallaisesta kirjeestä olin.. :'D No, onhan tätä reissua odotettukin innolla ja olisi ollut suuri pettymyt, jos emme olisi päässeet kisamaan! 
 Hieman lisää tietoa tuossa yllä olevassa klipissä, joka tosin loppu kesken??! Ja tosiaan kirjoitan nyt tähän sen "kuvauksen", koska youtubeen tätä en lisännyt.

Missä?: Helsingin messukekuskessa.
Milloin?: Lauantauna 8.11-Sunnuntai 9.11
Ajat?: Lauantaina 10-18 Sunnuntaina 10-17
Osoite?: Messuaukio 1, 00520 Helsinki
Millä?: Junalla pääsee Pasilan rautatieasemalle, josta lyhyt matka messukeskukseen. Samoin raitiovaunut ja (bussit?) kulkevat. huom: Parkkipaikka maksullinen!

Lisätieoa (mm.. lippujen hinnoista, kulkuyhteyksistä yms..) löydät täältä!
Kilpailuista löytää tietoa sitten täältä!

huom! Messut ei ole pelkästään kani painotteinen. Vaan kyseessä ovat siis lemmikkimessut, jossa näkee mm.. koirien näyttelyitä, rottia, kissojen (cat gala), puhuvia papukaijoja ja monia muita karvaturreja ja karvattomiakin kavereita!

Olis tosi mahtavaa, jos just sää pääsisit tulemaan ja moikkaamaan mua ja muita kani/lemmikki ihmisiä :') Odotetaan innolla ensi viikkoa!
Kirjoitin myös messuista tietoa kani-vihkoon. Näitä on sitten mukava lukea vanhempana, kun on kokeneempi ja enemmän kisoissa käynyt. Yritän pitää tuon hyvässä tallessa, että seuraavatkin kisat, tapahtumat ja muut jekut pääsevät vihkoon!

Sitten tähän loppuun vielä tämän päivän säikähdykset!:o
Nanna oli päättänyt tehdä mulle jonkun hallowee jekun ja karannut häkistään (siis kanit asuvat nykyään lämpimän varaston puolella). Siellä minä huutelin ja kutsuin sitä, mutta mitään ei kuulunut. Varastossa on vielä siis aika paljon tavaraa ja mitään rapinaa ei edes kuulunut kunnes meidän karkuri kurkistaa hyllyn välistä ja oli kaikista pahimmassa paikassa. Tai siis sellaisessa paikassa mistä se oli tosi hankala ottaa pois. Siki odotinkin, että äitini tuli Tampereelta auttelemaan kanin "pelastamisessa", mutta kani taas teki yllätyksen kuten silloin naapurin karku reissulta. Tuli sohvan alta äidin jalkojen viereen ja siitä sitten minä nostin häkkiin. Vaihdettiin sitten Tildan ja Nannan häkkejä, koska häkissä oli pieni rako "katon reunassa" ja sieltä oli konkoillut pois, Nyt rako on peitetty, mutta kuitenkin vaihdettiin, koska Nanna on tosi pro karkaamaan pienistäkin raoista ja koloista.

Vielä varmaankin tulee ne loput syyskuvat-postaus ja sen jälkeenkiin lähestyy Hesan reissu. Sanokaas, jos haluatte koko viikonlopusta videopostausta, vai tyydytäänkö pelkkään postaukseen? Mulla on useampi kamera matkassa (kuville järkkäri ja videoille joko videokamera, taikka perus pokkari...) Valinnan varaa on, joten eiköhän me joku valita;)! Ja tällä näkymin, vain mun isä tulee kisoihin mukaan. Mutta, jos tulee enemmän (siskoja, sisko?), niin saadaan parikin kuvaajaa. Ja koska, mä oon oikeastaan ainut joka kunnolla järkkäriä osaa käyttää otan minä kuvat. Ja siis Maija menee ohjaaman Nannan. Kiitos Maisu sulle:)))!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti