maanantai 27. lokakuuta 2014

toinen estekani?
Koikka loikat taas vauhdissa, eikä syysmasennus paina 
ketään! Tai ei ainakaan meidän pupseja.Tämmöstä perus arjen menoja pitäis nyt kertoa, vaikka kello on jo pian puolessa yössä. Onneksi huomenna on taksvärkki päivä, niin ei tarvitse aamulla aikaisin kouluun nousta. Tosiaan kisat lähenee huimaa vauhtia ja paineita pukkaa päälle! Kaninhan tässä tilanteessa pitäisi jännittää, eikä mun. Pelkään varmaan, että mokaan jotain tms, vaikka miten voisin mokata, jos en edes ohjaa kaniani? :D Pää asiassa tää postaus räjähtää kuvista, mutta en nyt tunge ihan kaikkia kuvia tähän postaukseen, joten luulen, että tulee toinen kuvapostauksen kaltainen, joka sisältää enemmän kuvia. Mutta, lupasin kuitenkin laittaa vihdoin ja viimein näitä syyskuvia, joten täältä niitä pesee!

Hermanni
Kaikki kanit ovat päässeet ulkoilemaan reippaasti! Hermanni on ollut niin valjaissa, aitauksessa ja myös vapaana. Kyllä pistää päivän iloiseksi, kun herra pistelee ilo loikkija keskellä pihaa. Kovasti herra jaksoi rallitella, vaikka luulisi, että nuo kylmät ilmät ei paljoa mieltä piristäisi. Osaa tuo jäpikkä olla sitten niin hassu ja ihana, vaikka välillä meinasi karata naapurin puolelle :3 Kerrassaan mahtava kani, ja voin sanoa, etten hetkeäkään kadu, että tämä herras silloin "vahingossa" meille päätyi :') Alhaalla hieman kuva matskua ulkoilu reissuista.
 Nanna
Neiti on kerennyt olla jo tässä välillä valeraskaana, joka muutti yksi päivä täysin hänen luonteensa. Esteitä hyppiessä rupesi kani kahden esteen kohdalla murisemaan mulle ja hyökkäili lähestyvää kättä. Sillä kohdalla oli aivan mahdoton. Siksi hyppitiinkin niitä muita esteitä, jotka eivät olleet sillä kohdalla. Voisinko sanoa, että neiti hyppäsi muutaman upean loikan, oikein korkealle. Tarkkaa korkeutta en osaa sanoa. Siiten neiti rupesikin koko ajan murisemaan ja uhittelemaan mulle. Pieni epätoivo siinä hetken oli, mutta onneksi olin varma, enkä pelännyt tilannetta, vaikka hihassakin kani yhdesti roikkui muristen. Jalkaan yritti jatkuvasti hyökkiä, joten päätin, että ehkä kanille olisi parasta mennä rauhottumaan omaan häkkiinsä. Aamulla sitten seuraavana päivänä neiti oli rakentanut oikein sievän pesän wc-lootaansa heinien ja karvojen kera. Ehkä pesän pois ottaminen olisi auttanut, mutta kenties olisi repinyt vain itsensä kaljuksi, joka ei olisi kovin edustavaa varsinkaan kisoissa. Niimpä, annoin pesän olla ja seuraavana päivänä heinät pesästä oli syöty ja karvatkin oli ympäri häkkiä. Näin ollen myös kanikin oli jo normaali oma itsensä. Tämä neiti pääsi karkaamaan multa naapurin puolellekin. Siinä mietin miten naapurin puolelle pääsen, mutta onneksi about 20s kuluttua pupu hyppiikin mun luokse aidalle. Se alkaa varmaan pikku hiljaa luottaa muhun :'-) Uusimmat Nanna -kuvat laitan siihen kuvapostaukseen, kun en enää tähän viitsi ladata, kun kello on jo hirmuisesti! Pari uutta kuvaakin lopussa oil, mutta enemmän niitä vielä löytyy.
tää on mun mielestä niin tavattoman lutunen kuva, että ei mitään rajaa :')
Tilda 
Tajusimpa juuri, että Tildan syyskuvat ovat eri muistikortilla ja mua niiiiiin ärsyttää! hmp! Noh, laitan ne siihen kuvapostaukseen. Tuosta viereisestä kuvasta huomaakin, miten mun "sisäsiistit" kanit, eivät enää tosiaankaan ole sitä mitä ennen. Yhdessä yössä saavat häkit räjäytettävä. Ne jotenkin suunnittelee ton, että mä oisin niiden kanssa enemmän ;) Nanna on tällä hetkellä siistein, huh onneks ees yks! Anteeksi muuten kuvan punasilmäisyys, en jaksanut muokata. Tildan kanssa ollaan kans ruvettu treenailee ja tyttö hyppää kyllä hienosti ja kevyesti. Kroppaakin on hieman pidemmälle esteelle, vaikka kunnon ponnua ei korkealle vielä tähän hätään ole :) Voin kuitenkin vannoa viikonlopun este treenin jäljiltä, että tuota kania vielä ensi vuonna (btw, kesällä) nähdään helpossa luokassa hyppimässä :''))) Aivan varmasti, kun näin hyvin ollaan alkuun päästy! Alhaalla vielä pari kuvaa, jotka äiti nappasi nopeasti.

Leikitään, ettei tuota kohtaa tapahtunut edes^ :'D


 Pahoittelen vielä, ettei Tildan kuvia nyt tähän paljoa tullut, mutta korvaukseksi videota Anna-Lenasta, eli meidän pienestä Nanna neidistä. Kokeilu versio uudella ohjelmalla. Youtuben kuvauksessa tarkemmin...!

Videoon pääset tästä!3 kommenttia:

  1. Kiva postaus! Oli kivasti kuviakin :)

    ps. harjottelin bannerintekoa kuviesi avulla :D http://aijaa.com/eyq8Qj

    VastaaPoista
  2. hei kiitooos! harmittavasti Tildasta ei oikein ollut /: ja hei toi on tosi kivan näkönen! harjoittelu tekee mestarin, siitä vaan tekemään omaankiin blogiisi, jos sellainen on (:!

    VastaaPoista