keskiviikko 22. lokakuuta 2014

prinssi nakki

 • ..ja prinsessa nakki! Nyt on ehkä liikaa tullut Nanna painotteisia postauksia, joten tähän postaukseen pääsivät seikkailemaan Hermanni ja Tilda. Sen verran Nannasta, että neiti on kotiutunut hyvin, vaikka vielä hieman arkailee ja tutkii innollaa uusia paikkoja, jossa ei ole ennen ollut. 
 •    Syksy painelee hurjaa vauhtia eteen päin ja kohta on jo varmasti lumet maassa. Syysloman olin Kajaanissa ja alotin jo kirjottelemaan siellä postausta, mutta se jäikin kesken ja en viitsinyt enää julkaista sitä, kun en löytänyt tiettyjä kuvia. Kanit jäivät siis jälleen hoitoon.. Tuolla Kainuun suunnilla olikin lunta ja pakkasta. hrrr! 
 •    Eilen (tiistaina) sain innon lähtä hypyttämään kaikki kanit. Annoin jokaiselle puoli dl ruokaa. Kanit siis saavat päivässä yhden kerran ruokaa, jonka saavat illalla ennen nukkumaan menoa. Ruokaa annan 1dl. Tällä kertaa annoin iltapäivällä puoli desiä ja sen jälkeen menin kokoamaan pienen "radan" ulos hiekalle. Viime kerralla oli nurmella, mutta paremmin pysyvät pystyssä hiekassa ja ei ole likuas, niin kuin nurmi on. 
 • Pahoittelen muuten kuvien laatua ja niiden rakeisuutta. Jälleen kerkesi tulla hämärää, kun kanit pääsivät hyppimään. Järkkäristä oli loppunut akku ja kuvaajani oli aivan jäässä eikä jaksettu mennä latamaan akkua kameraan. Niimpä äiti nappasi muutaman kuvan kanien hypyistä pokkarilla. Lisäksi vielä muokkasin kuvia (suurensin, retusoin, valotin, lisäsin 1960 luvun sävyn ja poistin punasilmäisyyden yms..) 

 • Hain ekana Tildan, joka hyppäsi pitkästä aikaan. Alkuun tytteli oli hieman "wtf?" tuulella, mutta sitten lähtikin, kuin pommi hyppimään pieniä esteitä.  •  Tilda oli tosi innoissaan ja hyppäsi iloisesti pitkästä aikaan, kun uloskin pääsi! Nykyään neiti on niin mamman tytsy, kun voi vaan olla! Sylissä on nätisti ja kaipaa koko ajan huomiota multa. Saan olla kyllä toooooosi ylpeä, että tuommoinen neiti on meille tullut:3!  


 •  Yllä oleva kollaasi on ainut onnistunut kuva Hermannin hypystä. Muut ei tullut kameralle ja osa oli tällaista pelleilyä... 
 •  Hermanni onkin edelleen tuo mamman lellikki lyllerö. Paljoa en hypyttänyt edes, koska poitsulle oli tullut edellis yönä ripuli, joten poitsu on nyt heinä/vesi kuurilla ja saa pellettiä, kun maha on parantunut. Toivotaan, että parantuu!:)

 • Viimeisenä hypytiin vielä Nannan. Joka täytyi päikkäreiltä herätä joidenkin esteiden takia. Tyttö sinkoili sinne ja tänne ja oli aivan pihalla mitäs nyt tehtiin. Niimpä en sen kauemmin edes tätä hypyttänyt joten päästin tytön takaisin nukkumaan, mutta tytteli jatkoi vain häkissään riehumista. Tänään hypytän sitten Nannan, mutta en varmaankaan saa kuvaajaa. Ja vielä ensi viikolla vielä kerran ennen kisoja. Niistä tarkemmin ensi viikolla!:-) Ainiin, ja vielä ennen, kun lähdin tv:een ääreen annoin kaneille vielä sen ½ dl ruokaa ja tietenkin heinää.

 • Videoita latailen, kunhan saan tähän koneelle muokkausohjelman. Yritin ladata tätä normaalia movien makeria, mutta jostain syystä sitä ei saa tähän. Joten toivotaan, että saan mahdollisimman nopeasti käyttööni jonkun editointi ohjelman!!


4 kommenttia:

 1. Oli ihan kiva postaus. Voiko näitä tulla useemmin??

  VastaaPoista
 2. Ihan kiva postaus :)
  Voiko postauksia tulla useemmin? Joo en kyl itekkään blogiani päivittele hirveesti mutta nii :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! ja teen aina kun kerkeää ja on inspistä:-))

   Poista