tiistai 7. lokakuuta 2014

taidon näyte


Moi! Pahoittelen taas, kun postauksia ei ole tullut vähään aikaan. Olin pikku lomalla Kajaanissa ja kanit menivät hoitoon siksi aikaan, koska mukaan kaikki kolme eivät olisivat mahtuneet. Eilen illalla sain innostuksen lähtä hypyttämään Nannaa ensimmäistä kertaa. Ensin neiti ei oikein ymmärtänyt mistä on kyse, kunnes tykkinä lähti hyppimään upealla hyppytekniikalla esteet. Välillä vain inhottavasti pysähtyi esteiden väliin, joka tietenkin on minun syytäni, kun en välillä pysynyt tuon vauhdissa mukana ja nykäisin hihnaa. Tuon inhottavan tavan, kun saisin itseltäni pois niin kaikki olisi syhkot hyvin. Btw, jos joku haluaa, että teen erikseen postausta noista meidän kanien esteistä, niin voisin tehdä kunnes saavat maalia pintaan ja jaksan sahata kaikkiin puomit. Pahoittelen joidenkin kuvien laatua, punasilmästä kania ja piemeyttä. "urheilu asetus" ei toiminut noin hänärässä joten kuvat on sitten automaatti kuvauksella joten ei valituksia siitä, kiitos!


Nipin napin yli :'D

Sain hyvät naurut! Älkää huoliko, kanille ei sattunut mitään.Sain napattua Nannasta myös ihania syys kuvia, mutta julkaisen ne eri postauksessa, koska pitää vielä noista kahesta saaha kuvat (:


6 kommenttia:

 1. Hyvin hyppää! :)

  Voisitko tehdä joskus toivekuva postauksen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! ja onko tuossa toivekuva postauksessa mikä idea?:D

   Poista
 2. Voitko tehdä useammasti postauksia? Vaikka vaan kuulumisia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. yritän tehdä postauksia mahdollisimman usein, en kuitenkaan joka päivä ehdi väsätä postausta ja jos jaksaisinkin/kerkeisisinkin ei kuvia joka postaukseen ole. Kuvattomat postaukset mielestä ei ole kovin kiinnostavia, enkä usko, että kaikki haluavat pelkkiä kuulumisia:) Teen tietenkin niitäkin, mutta jotain erikoispostauksia pitää välillä tehdä :)

   Poista