keskiviikko 10. joulukuuta 2014

kiiiiirettä!

 Mä oon kyllä niin tylsä, enkä keksi minkäänlaisia postaus ideota. Facebookin kanit ryhmästä sain mahtavia ideoita, mutta jätän ne vielä hautomaan, koska niihin tarvitsee aikaa kirjotella eikä tällä hetkellä sitä aikaa ole lainkaan.

Täällä vain kävi nopeasti lumet maassa ja sulivat vklp aikana pois (siis silloin juuri kun olin Helsingissä) Sen jälkeen ei ole kun välillä tullut hieman maahan ja sulanut heti. Tänään jopa oli tosi vetinen sää, tosin inhottavaa ! 
Olisi jo korkea aika mennä kuvaamaan talvisia kuvia ulos pupujen kanssa, mutta eheeei. Noh, mutta jos tästä koneelta nousisi nyt ja menisi lahjoja laittamaan pakettiin. Tuolta kassista taitaa löytyä kaneillekin jotain. Kiire tässä joulun alla, kun menoja siellä ja täällä. huh! Joten älkäähän suuttuko, jos joskus ei päivälleen postaus ehdi. Huomenna tulossa todennäköisesti videota. Saas nähä miten kisareissujen kanssa käy. Tänään olisi viimenen päivä ilmottautua Humppilaan, mutta sunnuntain Palojoen epv kisat kiinnostaisi enemmän. Nyt en ole sitten varma menenkö kumpaankaan vai säästänkö rahat joululahjoihin. Ilmottelen siitä myöhyemmin, moro!

Loppuun vielä pari hyvin "edustavaa" kuvaa Nannasta ennen Helsingin reissua: 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti