maanantai 15. joulukuuta 2014

Palojoki 14.12.2014 epv

Mahtava päivä takana ja nyt olisikin aika kertailla mites meillä kisoissa meni. 

Aamulla heräsin tunnin myöhässä ja tuli aivan järkyttävä kiire, koska siskoa piti lähtä hakemaan Tampereelta. Äkkiä puin, söin ja laitoin kopat. Sitten lähdettiinkin kiirellä ajelemaan Palojokea kohti ja matkan varrelta otettiin kyytin siskoni. Perillä oltiin hyvinkin ajoissa. Joten pelkkä järjestäjä oli paikalla. Tarkoituksena oli, että äitini tulee ottamaan kuvia, mutta äiti lähtikin miehensä kanssa Vantaalle, Jumboon. Siinä sitten tyhennettiin siskoni Mariannan kanssa esteitä autosta, mentiin laittamaan esimmäistä luokkaa valmiiksi ja lämmittelemään Tildaa esteille. Vasta myöhemmin yhdentoista jälkeen alkoi tulla muitakin paikalle.

Tilda
Neiti siis hyppi helppo suora alottelijat luokan. Ekan kierroksen meni kait kolmella virheellä? Ja toisen niinkin hienosti, että puhtaasti koko radan ja yllätti mut totaalisesti saamalla ykkös sijan!
Tilda myös meni helpon suoran ja mutkan. Helpon suoran ekalla kierroksella meni kait taas kolmella virheellä ja toisen kierroksen meni taas tietääkseni kolmella virheellä. Tytsy pääsi taas yllättämään ja nappasin kolmannen sijan. Helposta mutkassa kaikki hajut kiinnosti kovasti ja siksipä meno oli melko hidasta, mutta ekan kierroksen meni kait kahdella virheellä ja toisen kierroksen yhdellä virheellä ja sekin oli vain sateenkaari pystyn puomi, joka hieman jäi vinoon. Yllätästi taas sijoittui, ja tällä kertaa toiseksi. 
Niimpä neiti sai kivasti ruusukkeet 1, 2 ja 3.Alla olevat kuvat, ovat siis lämmittely radoilta!
helppo suora alottelijat:

helppo suora:


helppo mutka:


Nanna
Nanna oli matkustaessa tällä kertaa rauhallinen, kun kamu oli matkassa. Nanna kilpaili siis vain helppoa suoraa ja kv mutkaa. Helpossa suorassa ekalla kierroksella tuli tietääkseni kahdella virheellä ja toisen puhtaasti? Sen verran hienosti meni, joten 2 sija napattiin. Tilda tuli siis samassa luokassa kolmanneksi. Kv mutkan ekalla kierroksella virheitä tuli kolme. Ja toisella kierroksella meni hieman huonommin ja virheitä tuli neljä. Näillä kuitenkin pärjättiin ja Nanna voitti koko luokan! 
 


Saatiin kokeilla kisojen jälkeen vielä tätä estettä, jonka kisoissa hyppäsi niin hienosti, mutta nyt ei menny niin hyvin :D


Olen sanaton..... 
helppo suora:


keskivaikea mutka: 


 Mahtava porukka oli ja ehdottomasti tullaan seuraaviin kisoihinkin!


Tästä ovat siis kaksi ensimmäistä Nanna ja kolme viimeistä Tiltun^

2 kommenttia:

  1. Teillä meni hyvin. Onnea! :)
    Harmittaa kun itse en päässyt kanin kanssa kisaamaan.

    VastaaPoista