keskiviikko 17. joulukuuta 2014

snow bunnies! ❄️Pahoittelut, ettei eilen tullut postausta! Pitkään surffailin koneella, mutta unohdin totaalisesti kirjotella teille. Tänään koulun jälkeen sain päähän piston viedä kanit ulkoilemaan, kun kerrankin nuo lumet ainakin käyvät maassa. Päätin ottaa siis nyt se talvi kuvatkin, joten uutta ulkoasua siis luvassa.
Ennen kun pimeä kerkesi tulla, niin otin Tildan, koska neiti ei näy yhtään hämärässä. Tiltu oli ihan innoissaan ja vapaana ollessaan pääsi karkamaan naapurin puolelle. Sitten laitoin jo hihnaan kiinni!
Tildalle mahtui myös uudet tilaamani h-valjaat, jotka ovat kokoa "baby bunny", saas nähä tuleeko niitä joskus jollekin pienemmällekin käytettyä, kun Tiltulle meni isoimmissa mitoissa.


kröhömm.. Tilda oli niin energia pakkaus, joten laitoin terassille yhden esteen, mutta neidillä näköjään oli tosiaankin energiaa, että esteitä piti läpikin mennä :D No, pari hienoakin hyppyä tuli, mutta tuntuu että kisoissa hyppi paremminkin, kun täällä kotosalla. 

Toinen innostu sitten oikein kunnolla kaivelemaan ulkona, että koko pörröpää oli lumen peitossa :3 Hermanni ei oikein ollut moksiskaan lumesta, joten herra oli tavalliseen tapaan vapaana. Estekään ei oikein kiinnostanut, vai mitä...? En kuitenkaan pakottanut, koska annan Hermulin hyppiä sillon kun haluaa, niin meillä molemmilla riittää intoa. Iltaa kuitenkin piristä taas nämä sekoilu kuvat :'D
Yhden kerran hyppäsi ja tällöinkin piti napata puomi matkalta ! Nanna oli asentanut itseensä duracell patterit, eli siis energiaa riitti jakaa muillekin. Siispä oli hyvin vaikeaa saada kuvia neidistä. Ensimmäinen kuva on järkkärillä loput sitten eri kameralla,

 Koska, eilen ei tullut postausta tein tänään extra luukun, johon kuului myös video meidän höpsöläisestä :')


4 kommenttia: