keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Vuoden viimeiset pomput!

Pahoittelen toooodella paljon, että se joulukalenteri jäi hieman kesken. Jospa nyt Tammikuun aikana päivittelisin ahkerasti tätä blogiakin. Reilu viikko olin maailmalla (....no siis ihan Suomessa kyllä) Jyväskylän jälkeen suuntasimme Kajaanin ja oli siskon muutto urakka Tampereelle. Viime yönä nukuttu huimat muutama tunti ja kotiin palattua viime yön lumi myrsky oli muuttunut selkeäksi, eikä pakkasta ollut. Niimpä kokosin esteet pihalle ja hypyytin kaikki kanit! Yleensä hypyytän kanit järjestyksessä (Nanna, Tilda ja lopuksi pikku hypyt Hermannilla). Jos edes otan Hermannia olenkaan esteilelle siis.

 Tänään otin ensimmäisenä Hermannin, joka yllätti minut täysin jo lämmittely hypyillä ja kerran suoralla. Siskoni pyydettyä kuvaamaan. niin Hermanni jähmetty esteiden välille, mutta hyppäsi kuitenkin ihan kivasti esteet, tai itseasissa tosi kivasti verrattuna siihen miten "normaalisti" menee.
Hermanni kyllä osaa hypätä. Itseasissa sillä on tosi hyvä ponnu ja vahvat takajalat jolla pääsee korkeallekin hyppämään. Ennätyksenä on ollut tuollainen komppari aita, jonka yli hyppäämistä Hermanni ennen harrasti, kunnes häkkeihin tuli katot. Tuo on semmoinen tapaus, että se helposti hermostuu ja heittää puomit esteistä. Tänään kuitenkin keskittyi hyvin, kun ensin hypättiin pienenä lämmittelyksi ja sitten kolme kertaa aina jotain esteitä nostaen korkeammaksi. Loppuun mentiin vielä molempiin kierroksiin pieninä esteinä. Saa nähä, jos vielä Tammikuun alulla katon miten tuo herra hyppii ns. alottelija suoran. ...Sanoinhan, etten Hermannia koskaan kisoihin ota mukaan hyppimään, mutta jos sitä kuitenkin yhdesti käydään alottelija luokassa hyppimässä. Klaukkalan epv kisoihin me ollanan varmaankin Tammikuussa menossa.
Tilda taas hyppäsi niin nätisti, ettei mitään rajaa! Hienosti tykitti esteillä menemään ja videota saatiin myös Tiltusta,
maali esteen hyppykin täytyi saada kameralle;)
Nanna hyppi tavalliseen tapaan kivaa vauhtia ja kivalla tyylillä. Klaukkalaan mennäänkin sitten tuo kv suora hyppäämässä!
Tilda:

Hermanni:Nanna:

2 kommenttia:

  1. Oikein komeita loikkia ;D Meneekö Tilda joskus lemmikki messuille kisaamaan esteille? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! ja ehdottomasti Tilda lähtee messiin 2015 kisakaudelle.

      Poista