perjantai 2. tammikuuta 2015

perus arkea!

Heippa ja ooooikein hyvää uuttavuotta 2015! Tarkoituksena oli tehdä video 2014 -vuodesta, mutta mulla on hävinnyt paljon matskua tietokoneiden ollessaan huollossa yms... Joten en edes postausta ala viime vuodesta kertomaan. Pitkään blogiani lukeneet tietääkin millaista meidän meno on ollut. Ajattelin kuitenkin jotain edellis vuodesta ottaa talteen ja latailin youtubesta Tildasta videopätkiä ja väsäsin sitten videon Tildan kehittymisestä esteillä. 



Kaverin siskon kani on mulla hoidossa tässä reilu viikon. Ihme hormoonihyrrä tuo Tami, kun jatkuvasti kurnuttelee näille tytsyille. Etenkin Nannalle, höperö pupu! (Tami on siis Tildan häkissä ja Tilda tehdahäkissä siinä vieressä) Tilda tietenkin jalottelee täällä sisällä, kun joutuu olemaan yöt pienessä häkissä. Muuten meillä on tässä ollut ihan perus arkea. Niihin Klaukkalan kisoihin en välttämättä tulekaan, koska juuri silloin äidilläni on menoja, enkä viitsisi bussilakaan lähtä ensin Helsinkiin ja sieltä Klaukkalaan. Noh, seuraavalla kerralla sitten. Kuviakaan en paljoa ole räpsinyt Keskiviikon jälkeen, joten tämä postaus oli hieman tylsähkö. 

2 kommenttia:

  1. Kiva postaus! :) Todella paljon tullut kehitystä, kun oon seurannu you tuben puolelta niitä este videoita niin kehityksen näkee selvästi.. ;)

    VastaaPoista