sunnuntai 4. tammikuuta 2015

year 2014

                                     Tammikuu 

Tammikuun alulla olin paljon Kajaanissa ja kanit jäi tällöin vähemmälle huomiolle. Kirjoitin myös tällöin ainoan postauksen koko Tammikuun aikana ja sekin oli vain ostosten esittelyä. Tilda myös kasvoi hirmuista kyytiä ollessaan sen n.4kk.   Helmikuu 

Helmikuussa Tildalla oli ilmeisesti jonkilainen suolitukos, joka kylläkin parani nopeasti. Kuvasin myös ensimmäisen hyvin sekalaisen kanien päivä -videon. Blogiakin aloin kirjottamaan jo aktiivisemmin. Tällöin postauksia oli 14, joka on suurin määrä kuukaudessa postauksia, ellei tuota joulukalenteria lasketa! Tilda kävi myös ensimmäistä kertaa ulkona valjaissa ja Hermanni oppi uuden tempun. Järjestin myös blogiini arvonnan. 

  Maaliskuu

Maaliskuu oli raskas niin minulle, kuin Hermannillekin. Kanit muuttivat tehdashäkeistä komppari -aitauksiin ja kanien mielestä ajatus oli loistava! Innostus kuitenkin johti siihen, että Hermannin jalka murtui ja rahaa meni useita satoja ell kuluihin. Välillä tuntui, että kait sitä pitää luovuttaa, kun paranimen ei edennyt. Kipulääkkeillä kuitenkin sinniteltiin ja herra parani hyvin. Maaliskuussa oli myös kivat ulkoilu ilmat ja Hermannin ollessan "sairaslomalla" ulkoiltiin Tildan kanssa erittäin paljon. Kuvasin myös kuun alussa ensimmäisen häkkien esittelyn (tuolloin oli vielä tehdashäkit) linkki ensimmäiseen häkkien esittelyyn! 


Huhtikuu

Huhtikuussa alotettiin Tildan kanssa harjottelemaan esteitä hienolla menestyksellä. Jo loppu kuusta hypättiin tosi nätisti ja mukana oli myös Hermanni. Jonkilainen ulkoaitauskin saatiin ulos tehtyä ja kanit ulkoilivat lähes päivittäin.Toukokuu


Toukokuussa oli lämmintä ja kanit ulkoilivat paljon. Molemmat olivat kehittyneet estehypyssä. Tällöin myös blogista oli ensimmäinen "pitkä" tauko.
Kesäkuu


 Kesäkuussa postasin tosi vähän ja koko kuukauden aikana tuli vain 3 postausta. Tällöin tapahtui myös epäonnistunut astutus. Kanit myös ulkoilivat paljon tosi isossa aitauksessa ulkona. Ei sen erikoisempi kesäkuu!


                                                                                                                                                    Heinäkuu

Muutto hommia ja olin kuukauden Kajaanissa. Puput olivat hoidossa tällöin! Postauksiakaan ei blogiin tullut yhtään.

Elokuu

 Muutettin Turusta Ylöjärvelle ja kanit saivat ulkoaitauksen, joka on turvallinen petoeläinten kannalta. Ulkoilu kelit olivat kylläkin välillä kaameat.
sadetta... hyih! Hermanni kävi myös ell kastroinnissa!


Syyskuu


Syyskuussa kanit muuttivat sisälle ja perheeseen saapui uusi tulokas, Anna-Lena. Jota aloin kutsua Nannaksi. Tältä neidiltä odotin hyvää kisa kaveria 2015 kisa kaudelle! Lokakuu 

 Lokakuussa ulkoiltiin paljon sykyisissä maisemissa. Kanien kanssa alotettiin kunnon estetreeni ja kanit muuttivat sisältä vanhaan varastoon, joka oli vielä pientä remppaamista vaille kanilaa!

Marraskuu Marrakuussa Hermanni Ja Tilda asuivat jo samassa häkissä ja tällöin myös kanilan remppaaminen alkoi. Nannan kanssa käytiin meidän ensimmäisissä kisoissa lemmikkimessuilla, hyppäämässä keskivaikeaa suoraa ja helppoa mutkaa, josta saatiin viimeinen klassaus. Loppu kuusta kanila oli täysin valmis, ainakin melkein. Myös esteitä hypättiin säännölisesti kotonakin. Ennen Joulukuuta Tilda asui yksin pomottamisen takia ja Hermannin kaveriksi tuli Nanna.Joulukuu

Joulukuussa suunnattiin Palojoelle, jossa Tilda kilpaili ensimmäistä kertaa epv kisoissa joissa voitti alottelija luokan ja helpossa suorassa&mutkassa pärjäsi myös menestyksekkäästi. Nannakin loikki hienosti ja voitti kv mutkan. Helpossa suorassa myös neiti pärjäsi hienosti.
 
 Ilmatkin sallivat ulkoilun. Ja, koska tällainen ulkoilma ihminen on kyseessä niin totta kai kanit ulkoilivat erittäin paljon. Esteitäkin hypittiin ja vuoden viimeisenä päivänä kaikki hyppivät loistavasti ja tämä kruunasi vuoden 2014 vuoden!
Saas nähä mitä tämä tuleva vuosi tuo tullessaan. Käykö haikara, vai ei? Alkaako tästä meidän 2015 kisakausi oikeasti?
Mitä käykään, jääthän siis seuraamaan blogiani!

 ----------------------------------------

Eihän minun pitänyt tällaista tehdä, mutta innostuin etsimään blogistani ja facebookista vanhoja kuvia ja joitakin kuvia joka kuukaudelta olikin. Siksipä sitten teinkin tämän. Videota en olisi millään saanut aikaiseksi, koska videoita on niin paljon hävinnyt vuoden aikana.

Oikein hyvää uutta vuotta 2015!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti