lauantai 20. syyskuuta 2014

2+1=3

 
 Kukas pitkäkorva se tämä on?
Tämä sydänten hellyyttäjä neiti on meidän uusi perheenjäsen Anna-Lena. Kaksi kaniahan minulla ennestään jo on, mutta yhden paikka oli vielä auki.

Anna neiti muutti meille 20.9.2014, eli tänään. Kani ei tosiaankaan ollu mikään "söpö kani, haluun ehdottomasti sen", vaan pitkään ja harkinnalla ollaan etsitty meille sitä sopivaa kania. Ja tässä se nyt on meidän uusi neiti Anna. Iloisella mielellä haettiin Tampereelta tänne Ylöjörvelle neiti, joka oli matkustanut Pitkän matkan Salosta (perniön estekisoista) asti.  

Maijan blogissa oli ilmoitus neidistä, joka etsii kotia. Monia päiviä kävin ihailemassa neitiä, mutta viestiä en kuitenkaan laittanut, koska odotin vielä uutta viestiä Sonjalta. Jolla oli myynnissä pienirex poikasia, jotka olivat kyllä syötävän suloisia tapauksia, rotukin kiehtoi ja pidin paljon heidän rakenteesta ja emän&isän luonteesta. Tuollaiselta poikasesta odotin paljon hienoa luonnetta ja sitä mahtavaa rakennetta. Kaksi poikasta vielä etsi kotia, mutta kun olin lomalla en päässyt niin usein sähköpostissa käymään ja puput olivat jo löytäneet kodin. 

En ole tästä kenellekään hihkaissutkaan, mutta kun tästä aiheesta on puhetta mainitsen tämänkin asian. Katrionan Olaf poitsuhan piti myös muuttaa meille ja kaikki oli aikalailla sovittu, mutta mutkia tuli matkaan ja poitsu jäikin kotiinsa. Joka on tosin hyvä kanin kannalta, ettei kotia tarvitse vaihtaa enää. Onneksi Olvilla on hyvä koti ja myös suloinen kumppani Neva:') 

Muutamia ohareita on myös tullut, mutta niitä nyt aina tulee lemmikkiä hankkiessa ja siihen täytyy varautua.

 Maijan kasvatit ovat suloisia ja ainakin yhtä muutakin kania olen häneltäkin kysellyt, tosin sekään ei ollut hänen oma kasvattinsa, vaan Norjan tuonti Roméos Yokodzuna, tutummin ehkä Yoko. Tästä herrasta oli tullut hurjasti kyselyitä ja herra oli löytänyt jo kodin. 

Nyt voin taas rauhoittua keskittyä näihin kolmeen pitkäkorvaan ja alkaa elelemään taas normaalia arkea. Jos käyt estekisoissa, voidaan siis siellä nähdä ala.Anna ja ehkä myös Tilda :')


Kutsumanimen paikka on vielä vähän auki... Entisessä kodissa ollaan kutsuttu Annaksi, taikka virallisella nimellään Anna-Lenaksi. Ajattelin vähän jos muuttaisin kutsumanimeä sen verran, että rupeas neitiä kutsumaan Nannaksi. Hieman erikoisempi, mutta ei kuitenkaan kauheasti muuta entistä nimeään. Mitä mieltä olette? Anna vai Nanna?:) 


 Hyvin on neiti alkanut kotiutua, vaikka kaikki onkin uutta. Uudet hajut, uusi perhe, uudet paikat ja uudet kanikaverit.  

Anna tykkäsi seurailla puuhiani mielellään sängyn alta (:

Lattialla makaessani neiti tuli heti rohkeasti haistelemaan ja tuuppimaan. Herkkuja maisteli kädestä, muttei uskaltanut vielä ottaa kokonaan. Kovia ääniä meni sängyn alle piiloon. Uteliaasti seikkaili huoneessani ja vahingossa pääs myös Hermannia ja nuuhkuttelemaan. Siirsin siis Hermannin häkkiinsä ja, kun oli vaatehuoneessa oli neiti mennyt sillä aikaa häkille ja siinä ne tosiaan haistelivat, mutta eivät tappelleet, kuten Hermanni&Tilda. 


Hermannilla hormoonit hyrräsi ja kurnutteli&äänteli omiaan ja oli valmiina hommiin. Näh, se on leikattu miksi se tuommoinen oli, kun Tildalle ei?:'<

Kun tytteli on täysin kotiutunut ja tutustellut häkin välistä molempia mietitään häkkin ratkaisua tulevaan talvikanilaan. Kanit eivät siis jää huoneeseeni. Ovat sen aikaan, että kanila on valmis, kun puuliiterikin alkaa olla yöt tosikin viileä. 


                                              Mitä mieltä olet uudesta tuttavuudestamme?:')


6 kommenttia:

 1. Uiiiiiii! Aivan ihana♥
  Oon nähny Annasta monta ilmotusta vaikka missä paikassa. Wow!.. Ihan esteristeytys ;o Oon kade

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos:'3 aijaa, itse näin vain Maisun blogissa. Ja ei kannata olla kade, noita esteristeytyksi on maailmassa, vaikka kuinka paljon ja suloisiakin sellaisia:)!

   Poista
 2. No kerrassaan ihuna.:3 oon kade...:D

  VastaaPoista
 3. En tiiä tost nimijutusta :D Ite meinaan et jos tulee viel meille tyttökani niin nimex tulee Nasu :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anna-Lena on jo yksi vuotias, joten en aijo kokonaan nimeä muuttaa sentään. Anna on jotenkin niin "tavallinen", ja Nanna nimi ei muuttaisi sitä paljoa.

   Poista