keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Kunnon kuulumisia pitkästä aikaa kuvien kera!

Moikka!
Kunnonlla blogia stalkkanneet tietävät jo, että meille muutti viikonloppuna uusi perheenjäsen, Anna-Lena. Kutsun nyt sitä Nannaksi. Kuulostaa se jotenkin mukavammalta:)

Tilda 
Alotetaan tällä kertaa tämän tytön kuulumisista. Neiti on nykyään niin sosiaalinen tapaus ja kaipaa rapsutuksia jatkuvasti. Neiti on myös ulkoillu kovasti muita enemmän. Esteitä ei olla päästy nyt oikein hyppäämään muuton ja kaiken muun hässäkän takia. Tässä pikkuhiljaa aletaan rakentamaan lisää esteitä. 

Neiti tykkää myös viettää aikaa mun vierellä makaillen ja kiusaten Hermannia häkin läpi. 

Ainiin, ja tämä tytteli viedään tässä lähiaikoina steriloitavaksi. Katsotaan rauhottuuko sitten, eikä olisi niin agressiivinen Hermannia kohtaan. Ei välttmättä auta, mutta toivotaan parasta!:)
 


Nanna
 Kutsumanimi on nyt päätetty vihdoin!

Nanna on ruvennut kotiutumaan hyvin ja on myös pariin otteeseen häkin läpi saanyut haistella uusi kani kavereita. Mitenkään ei reagoinut ja toivottavast ajan kanssa pääsisivät samaan tilaankin. Uskaltaa jo tulla haisella ja tuuppimaan minua. Ja syömään myös herkkuja kädestä. On saanut jalotella päivät huoneessani ja yöt on suhkot tilavassa komppari häkissä.Tytteli uskaltautui tulla myös viereeni makamaan minun istuessa lattialla. Siitä on tuolla alempana kuvaakin. Taitaa olla kaheksas kuva noista isoista :)

 Hermanni
 Kastroinnista parantuneella herralla on aivan järkyttävä karvanlähtö ollut jo monta viikkoa. 

Suolitukoksesta selvittiin säikähdyksellä, vaikka pahalta näyttikin. Nyt ollaan seurailtu, eikä mitään epänormaalia ole tullut ilmi.


Tavat on kullakin. Nukku pää tuon lelun päällä.

Tää on nyt väärinpäin. Olin siivoomassa tuollai kyykyssä Nannan häkin selustaa, kun tää herra tulee ja hyppää mun selän päälle :'D
            Olis muuten kiva tietää ketä on tulossa Marraskuussa lemmikkimessuille Helsinkiin?
                     Ite lähen sinne siskojen kanssa ja pupuista mukaan tulee Nanna. 
         Teen tietenkin erikseen siitä postausta, mutta tiedustelin vain ketä on sinne on tulossa.
                   Ois mukava tutustua muihinkin kani ihmisiin, joten hesassa tavataan c:2 kommenttia: