maanantai 12. lokakuuta 2015

takaisin lähtöruutuun!Ompa hassua istahtaa pitkästä aikaa koneen ääreen, avata blogi ja kirjoittaa postausta. Edellisestä kunnollisesta postauksesta onkin aikaa jo about 4kk(?) Kaikenlaisia suuria muutoksia on tullut ja blogin kirjoittelu ei ole tosiaankaan kiinnostanut. Joitain videoita youtubeen kuvailin, sekä tein myös blogille Facebook sivut, jonne myös päivittelen pupujen kuulumisia! Sivulle pääset klikkaamalla tätä. 


Niin, niitä suuria muutoksia... Ensinnäkin puputhan pääsivät alkukesästä ulos asumaan, pitkän rakentelun jälkeen. Kauan ne ei kerennyt asuakaan kun äidilläni sekä hänen miesystävällään tuli ero, jonka takia muutimme. Tosin ei minnekään kauas, entiselle kodille on nimittäin vajaa kilometri. Puput siirtyivät siis tänne ulos. Harmi kyllä ei niin "hienoihin" tiloihin, mutta kuitenkin. Tässä vaiheessa tosin oli pari muksua lähtenyt uusiin koteihin. Eli häkit piti tehdä kolmikolle, Tildalle ja lisäksi Masalle ja Misterille. 


Kisoja olen kierrellyt lähes joka viikonloppu paitsi nyt syksyä kohden en kuitenkaan niin useasti. Puput ovat edenneet hienosti. Nanna kisaa nykyään molempia vaikeita ja suoralta onkin jo yksi klassaus. Mindyneitikin kisaa jo vaikeaa suoraa ja kv -mutkaa. Hermannin kanssa myös ollaan hypitty kotona ja herra on näyttänyt todelliset taitonsa, upea pupu! Mister poika kisaa molempia keskivaikeita, mutkalta onkin jo yksi klassaus. Tilda pääsi kokeilemaan myös keskivaiketa ja saikin suoralta klassauksen ja sijoituksen. 


Ei, ei ole ollut pelkkää naurua, iloa ja hymyä tää elämä lähiaikoina. Nimittäin Tilda sairastui äkillisesti ja kunto heikkeni parissa päivässä rajusti. Eläinlääkäriin ei edes ehditty lähtä, kun pupu nukkui pois. Epäilen pasteurellaa, kun oireet siihen viittasi. Mutta mikä ikinä olikaan, se oli hyvin raju ja tappava. En halunnut viedä ruumiin avaukseen pikkujänöä, koska en halua että sitä leikkaillaan ja näin. Paljon parempi, että pääsi vain haudan lepoon <3Tildan kuoleman jälkeen pidin lomaa kisoista, mielialani takia ja ihan vain varmuudenkin vuoksi, että jos jollekin muulle kanille olisi tullut tartunta se ei lähde tartuttamaan muita kisapupuja. 
Hämeenlinnan kisoihin sitten jaksoin lähtä ja sinne lähti mukaan Masa ja Mister. Masa lähti näistä kisoista uuteen kotiin!  Misterkin on varattuna ja tällänäkymin on lähdössä uuteen kotiin reilu viikon päästä. Tosi hienoa, sillä nään poitsua jatkossakin sillä Mr. lähtee kotiin jossa muutenkin jo kisaillan.
Masasta voi lukea täältä. 


^Alkuun haava näytti tältä...


Jos kerran syksy alkoi huonosti, niin se näköjään myös jatkuu samaa rataa.. Nimittäin Mindy satutti varpaansa ulkona. En ymmärrä miten ja mihin, mutta oli miten oli, niin kipeän näköinen haava varpaaseen tuli. Se lähti jo parantumaan, mutta pahentui taas. Joten eläinlääkäriin oli lähdettävä. Mindy sai antibiootti kuurin ja puhdistusaineita löytyi omasta takaa. 

Alkuun joutui pitämään kauluria puhdistuksen jälkeen, ettei Mindy heti nuolisi tuota. Oli se aina sitten yhtä rumbaa tuo kaulurin laitto. Nyt lähiaikoina varmaankin mennään amputoimaan varvas kokonaan pois, sillä ei tuo lähde miksikään paranemaan.
Mindy on nyt siis saikulla, joten ei pääse ulos tai esteille vielä hetkeen..
Toiveita postauksien suhteen saa laittaa! Saas nähdä, innostunko uudestaan vaiko lopetanko kokonaan. Joten jos tosissanne haluatte, että jatkan blogin pitämistä niin kommentoilkaa ja toivokaa postauksia, niin se innostaa ja tsemppaa jatkamaan eteenpäin :-) Ainiin, ja uusin hieman blogin ulkoasua ja iso kiitos Karkille bannerista. En olis itse jaksanut alkaa väsäämään, kun oli muutakin kuvan muokkausta blogiin. Vielä pieniä fiksailuja niin blogi on taas kuosissaan. mm. kaikkia tulevia sivuja en ole vielä julkaissut, mutta eiköhän nekin tule lähiakoina :)


Uusin kanien päivä video!^20 kommenttia:

 1. Voi tildaa. Voimia sinne! mutta kiva postaus ja video! :)

  VastaaPoista
 2. Kiva että postasit, tykkään tästä blogista paljon :) voisit tehdä vaikka postauksen estekisoihin valmistautumisesta tai lempikuvat kaneista-postauksen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiva, että tykkäsit!!(8 ja pitää suunnitella, toi estekisoihin valmistautuminen on hyvä idea, mutta oon suunnitellut, että voisin videoida semmosen <:

   Poista
 3. Voi eii tildaa 😭 sulla on varmaa rankkaa, ja vielä toi mindyn varvaskin!onko sulla vielä mindyn SISKOJA myynnissä? Tuutko muuten lemmikkimessuille? Näin sut viimevuonna lemmikkimessuilla kun seisoit aitojen ulkopuolella ja olin siellä itsekin en vaan uskaltanu sanoo mitää:)) ja muuten tee lisää postauksia nää on ihaniaa:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no joo onhan tää syksy mennyt vähän kehnosti... 8( ja ei oo siskoja eikä kyllä veljiäkään mynnissä, kun Mindylläkin oli vain yksi sisko ja sekin jo keväällä myyty. Ja enköhän mä tuu, ainakin Nannan kanssa! :) ja olisit vain moikannut! :D

   Poista
  2. Kun on kania nii kaikki pitää kestää se on huonopuoli lemmikeissä. Mut heii te lisää postauksia nää on ihania :)

   Poista
  3. Ainii pitäis ehdottaa postauksia nohnoh, vähän tarkemmin kanikohtaisiakuulumisia , kanienpäivä jossa puhut koska ne on kivoi, kanin valjaiden esittely kuvina, jajaja oho toi kanienpäivä ei ollu postaus mutmut8) ainiii kanien esteet kuvina tietty ja kisapostauksia tulevista kosoista. Tossa ny ainaki jotai:)

   Poista
 4. Sun blogi aivan super kiva ja kaikki kanit on niin söpöjä! Masa on aivan ihana, kiva että se on parhaan ystäväni kani. Käythän blogissani luppia-pupuja.blogspot.com. Toivottavasti jatkat kirjoittamista. Voi Tilda parkaa :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos!:-) ja kiva, että Masa sai hyvän kodin!

   Poista
 5. Osanotot vielä Tildan kohtalon puolesta! :(
  Mutta jos innostusta löytyy niin pidä ihmeessä tämä blogi pystyssä, tsemppii! :)

  VastaaPoista
 6. Pidä blogisi pystyssä! Rakastan kaikkien kaniblogien lukemista!<3 Olin tosi iloinen kun huomasin että postaus on tullut :3 Voisitko tehdä kanienpäivän kuvina?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no kiva, että jotkut tykkää :)! Ja pitää katsoa, jos vaikka joskus tekisinkin!

   Poista
 7. Postaus oli todella kiva, harmittaa vaan kun Tilda kuoli niin nuorena :( ja pidä blogi pystyssä, tykkään tosi paljon kaikista postauksistasi

  VastaaPoista
 8. Älä lopeta blogia haluan että jatkat

  VastaaPoista
 9. Jaksamisia Tildan osalta se oli kyllä ihana pupu. Älä missään nimessä lopeta, sillä sä tseppaat muakin eteen päin. Voisitko tehdä semmosen postauksen missä kerrot miten kannattaa valmistautua kisoihin tai näyttelyihin?

  VastaaPoista