omistaja


Ruudun takana kirjoittelee -01 vuonna syntynyt puputyttö, Pirkanmaalta. Kotoisin kuitenkin olen Kajaanista ja on tuota Turussakin tultu pyörähdyttyä noin vuoden. Kutsua voi ihan Johannaksi taikka sitten Jossuksi, Jonnaksi tai Johkuksi. Harrastusta varmaan ei ole kovi vaikea veikata.. 3 kanin kanssa yhdessä oleminen ja harrastaminen. Joskus musta sitten puhkee kunnon heppahullu ja toisinaan sitten ei enää paljoa ne hommat kiinnosta. Elämäni pyöri pääasiassa siis vain kanieni kanssa, kun muitakaan lemmikkejä ei ole. 
Jos pitäisi itseäni kuvailla, niin olen melko päättäväinen, jollain tapaa ujo mutta toisinaan tosi puhelias ja ehkä joidenkin mielestä huumorintajuinen, tiedä sitten... :D
Vapaa ajallani olen oikeastaan kotona, puuhastelen kanien kanssa ja teen pakollisia kouluhommia. Viikonloppuina sitten usein kiertelen kisoissa. 

Videot (kuvat) kuvaan pääasiassa Canon Eos 600D, jossa objektiiveina toimivat tuo perus 18-55mm sekä Tamronin 70-300 putki. Joitakin videoita kuvaan myös puhelimella, videokameralla tai ihan perus poikkarilla. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti