tiistai 16. helmikuuta 2016

Mitäs meille kuuluu?


Elellään Helmikuun puoliväliä, jotenj päätin kertoa vähän perus kuulumisia kuvien kera. Ehkä suurin syy "postaustaukoon" oli se, ettei kuvia tullu otettua ja postaus ilman kuvia ei ole mielestäni yhtään houkutteleva. Pakkaset kuitenkin on nyt laantunut ja vihdoin päätin ottaa kamerankin mukaan, kun puput pääsi pihalle vapaaksi. Toki Hermanni ja Nanna ovat saaneet aikaisemminkin jaloitella oman aitauksen ulkopuolella, mutta paksut rukkaset kädessä kuvaamisesta ei olisi tullut yhtikäs mitään. Siispä nyt 0 kelissä on kelvannut jänösiä kuvata. Itse en ole mikään ahkera valokuvaajam mutta ihan blogin ja oman iloni vuoksi tykkään räpsiä kamerallani. Enemmän pidän videoinnista ja editoinnista, mutta itse kuvien otto ja muokkaus ei ole "alaani". Se näkyykin yleensä kuvissa, mutta jotta haluan blogini pysyvän kasassa pitää myös vaivautua valokuvailemaan. Tosin ei sinänsä ongelmaa, onhan kanit nyt ihania kuvauksen kohteita! 


Pupujen kanssa arki on pyörinyt oikeastaan sitä samaa rataa kuten ennen. Mindyn murkkuikä on edelleen päällä, mutta pikku hiljaa ehkä tuokin alkaa rauhottua, 100% sisäsiisti pupelo on kuitenkin jostain syystä ruvennut tekemään välilllä papanoita vessan ulkopuolelle. Vaikka olenkin putsannut vessaa päivittäin, niin silti... Ei onneksi paljoa, Muutama papana silloin tällöin löytyy matolta.  Kirjoitin tätä postausta jo kuun alussa, eli tuota käytöstä ei enää ole, jes!


Sään takia emme ole myöskään paljoa treenailtu esteitä pupujen kanssa. Yhtenä päivänä hieman Mindyn kanssa. Alkuun meni hyvin, mutta sitten taas panikoi. Pitäisi saada jonkilainen luottamus Mindyyn, ennen kuin lähdemme kisaradoille uudestaan. Murkkuiästä huolimatta neiti on sosiaalinen ja tulee aina luokse seurustelemaan. Esteillä kuitenkin kaikki menee mönkään. Höh, jos tuo hieno estepupunen onkin hävittänyt luottamuksensa johonkin ja meneekin aikoja ennen kuin saamme sen takaisin. 

Muille pupusille kuuluu sitä samaa. Ulkona ovat pärjänneet hyvin ja Hermannin suolisto toimii jo normaalisti. 2 kommenttia: