maanantai 23. marraskuuta 2015

lunta käpälien alla!


Hupsista, taas aikaa vierähtänyt edellisestä postauksesta. Mulla alkaa koeviikot puskea päälle ja lisäksi vielä yksi äidinkielen iso projekti homma, huoh! Eli suoraan sanoen joulukalenteria ei tänä vuonna valitettavasti tule, sillä jo viime vuonna oli vaikeaa toteuttaa se ja stressasin aivan liikaa sen takia. 


Pakkaset ja lumet tulivat ja oikeastaan voin sanoa, että onneksi!! Sillä jatkuva kosteus ei ole ulkopupujen kannalta hyväksi. Ja pakko myöntää, että lumien tultua oli niin paljon valoisempaa ja kauniimpaa. Hermanni ja Nanna on päässeet monta kertaa viikossa myös juoksentelemaan pihalle ja ovat ottaneet kaiken ilon irti siitä, varsinkin nyt kun on luntakin. 
Hermanni ja Nanna asuu suojassa, niin että häkkiin ei ole ainakaan vielä tullut pahemmin lunta. Tarkoituksena olisi vielä peitellä enemmän pressuilla häkkiä, mutta sitten lämmittävä aurinkokaan ei sinne pääsisi. Vaikka tosin sitä aurinkoa ole pahemmin näkynyt. On ollut niin hämärää, että kuviakaan en ole ulkona pahemmin ottanut. Ja nekin mitä olen saanut, ovat melko huonolaatuisia. Pahoittelut ettei aitausosan talvinkuntoon laitoistam nyt sitten tullutkaan postausta, kun ei se vieläkään oikein ole ihan "valmis", vaikka en tiedäkään mitä kaikkea sinne tulisi. 


Mindyhän asustelee sisällä nyt talven. Se vietti sairaslomaansa sisällä, joten talvikarvaahan neiti ei ole kasvattanut. Tosin on ihan mukavaa, että yksi pitkäkorva pitää seuraa sisälläkin, varsinkin kun muita eläimiä ei meidän taloudessa ole. Mindy asuu vapaana huoneessani, sillä ei ole mitään syytä pitää häkissäkään. Pupu tekee kaikki tarpeet wc-laatikkoon, eikä ole papanoitakaan eksynyt sen ulkopuolelle. Joskus muualla kämpässä juoksennellessa saattaa unohtua vessan tarkoitus, mutta se nyt  ei niin vakavaa ole! Ainut mikä on pistänyt hermot kireälle on Mindyn murkkuikä. Pupu ei hyökkää tai käy päälle, mutta tulee puremaan jalkoja, joka on hyvin inhottava tapa. Mutta ymmärrettäväähän tuo on sinänsä, kun on tuon ikäinen kakara. Itse asiassa jo aika iso sellainen, sillä Mindy täyttää parin kuukauden päästä jo vuoden, hui! 
Mindy on tykännyt hurjasti tästä aktivointipelistä! linkki pelin ohjeeseen

Herbertin ja Nanskin oleilua pihalla vapaana :)


4 kommenttia: