myytävät

Oletko kiinnostunut ostamaan minulta jotain?
 -Tälle sivulle lisään minulle ylimääräisiä lemmikkitavaroita. Jos olet kiinnostunut ostamaan minulta jotain laita minulle sähköpostia: pupulixx@hotmail.com. Jokaiseen tuotteseen lisätään postikulut tästä pääset postin sivuille, jossa terkemmin hinnoista. 
  Poistan aina myydyt tuotteet. Jos olet varannut tuotteen, etkä ota yhteyttä minun viikon sisällä, saa jonossa seuraava sen. Joten muistakaa laittaa sitä sähköpostia. Järkeviä tarjouksia saa laittaa, tuote kohtaisesti.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mydään...


Pienlemmikin kuljetuskoppa merkiltään Bittu. (sopii mm... kanin poikasille ja jyrsijöille)

Hyvässä kunnossa, joten ei ole mitään hirveitä käytön jälkiä.

hp. 12e +mahdolliset postikulut.VARATTU

Charlotta's Mercury Mist "Mister" / keltamusta japanilainen / uros Luonteeltaan Mister on huomionhakuinen, rohkea ja meneva tapaus. On kiinnostunut kaikesta eikä juurikaan jännitä mitään. Kaiken lisäksi aivan tajuttoman kiltti ja todella helppo käsitellä. Hoitotoimen piteet sujuu täysin ongelmitta. Eli ikäsekseen ainakin vielä hyvin rauhallinen, mutta osaa vetää myös rallia ja olla muutenkin energinen. Kastroimalla saa varmastikin naaraalle kaverin, mutta sopii myös vaikka ensikaniksi yksin asujaksikin.
Painaa nyt reilu 2kg, kasvanee vielä tuosta jonkin verran. Molemmat vanhemmat vajaa 3kg.

Emä on esteristeytys ja kisaakin molempia vaikeita. Ja tämä poitsu onkin myös kisannut ahkeraan saaden joka kisoista klassaukset ja useita sijoituksia, kisaten nyt molempia keskivaikeita. Hyppii nätisti ja varmasti sekä on melko helppo ohjata, eli ei sinkoile joka suuntaan vaan etenee rauhassa eteenpäin. 


Klassaukset:
helppo suora: ***
helppo mutka: ***
kv suora:
kv mutka: *

Vain aidosti kiinnostuneet, ottakaa yhteyttä! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti