sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Hetken hiljaisuus...

Hilaisuus vaipui nyt blogiini ja valitettavasti varmaankin jatkuukin. Mulla on ollut ja tulee olemaan nyt paljon kiireitä niin koulussa kuin vapaa ajallakin. Aikaa jää enemmän talli hommiin &kotiaskareihin enemmän kuin blogiin kirjotteluun. 
Tauolla en tarkoita sitä ettei postauksia tule tai, että olisin lopettamassa bloggaamisen. Meinaan, että postauksia tulee harvemmin ehkä kerran tai pari kuussa. Luulen, että youtuben puolella tulen olemaan aktiivisempi, kuin täällä. En myöskään meinaa sitä, ettei kanit ollenkaan kiinostaisi enää. Edelleen ne päivä päivältä piristää enemmän ja poikasten kasvua on mukava seurailla :-) 
Kesäloman tullessa varmasti blogikin herää henkiin, mutta nyt keväällä jätän tän vähän "kevätunille"

Ajattelin kuitenkin nyt hieman kertoa meidän kuulumisia, vaikka paljoa mikään ei ole muuttunut ja arki rullaa samaan tahtiin. 

Osallistuin jo Petexpossa pidettäviin kisoihi, mutta valitettavasti jouduin ne perumaan, koska aikaa ei ole ollut harjoittelemaan ja muutenkin säästän nyt rahaa yhteen isoon juttuun, joka tulee olemaan kaneille. Ja kun sen hinnaksi kun ei ole tulossa mitään pari kymppiä.. 
Nokialle yritän saada kanit siihen kuntoon, että voisin lähtä sinne Nannan ja Tildan kanssa. 

Kaksi poikasta ovat jo löytäneet hyvät kodit ja muut vielä odottelevat pääsyään sinne oikeaan kotiin. 

Charlotta's Light Smoked Topaz "Poju" (Pojun oma youtubekanava)
Charlotta's Roseline "Luna"
 Kanien kanssa ollaan nyt ulkoilu jonkin verran :-) Mulla on kertynyt aika paljon ihan arkisia kuvia, jotka oon napannut kanilassa ja lisäksi sitten hieman panostettuja kuvia ulkona. Pahoittelen, että kaikkia kuvia en ole muokannut ja osassa esiintyy punasilmäsyyttä...
Osa on myös hieman vanhempia kuvia, jossa esim poikasia ei ole vielä vieroitettu Nannasta."Mikä sulla nyt kestää sen ruuan kanssa?!"

Oli just siivous meneillään kanilassa... Kauhee siivo :o


"aamen.."


"Kuulolla ollaan!"Meidän pikkuisen typykänkin ristin Mindyksi :-) 

Toivotaan, että koeviikkojen loputtua jäisi enemmän aikaa tänne blogin puolellekin! 

Oikein hyvää pääsiäistä kuitenkin kaikille!

4 kommenttia: