sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Nokia 25.4 ja Puotinharju 2.5

Mietin pitkään ryhdynkö edes mitään postausta kirjoittamaan, mutta päätin kuitenkin tehdä tän. 
Viime vklp oltiin siis Nokialla Nannan ja Tildan kanssa. Tyytyväinen oon kaneihin, vaikka ei mennytkään kovin menestyksekkäästi. Heräsin aamulla vähän liian myöhään, mutta kerettiin paikalle ihan ajoissa.
 Lähdin keskiviikkona 6:10 lähtevään bussiin ja suuntana oli Helsinki  Mukana oli... no ketkäs muutkaan kuin Nanna ja Tilda. Helsingistä suuntasin toisella bussilla siskoni luokse Espooseen. Lauantaina oli sitten kisat Puotinharjussa. Sain onneksi suostuteltua siskoni mukaan avustamaan bussien kanssa. Onneksi, nimittäin jo kahdestaanki tuli ongelmia bussien kans. Taidettiin olla kolmessa tai neljässä eri bussissa ennen kuin saavuttiin kisapaikalle. Oltiin ihan hyvissä ajoin eikä paikalla ollut lähes ketään muita kuin me. Autettiin siinä sitten radan rakentamisessa ja järkättiin lämmittelyrata jne... Kisapäivä oli pitkä ja suoraan sanoen tuskainen, koska ilma oli järkyttävä ja ainakin itselläni oli tosi kylmä. Helpon luokan aikana ei tainut kuin välillä hieman tihkua vettä, mutta kun kv luokka alkoi satoin aiva jäätävästi vettä. Kani parat : (
Onneksi kisapaikalla oli sisätilat käytössä johon valitettavasti saanut tuoda kanejakin lämmitelemään.


                         Tilda (Nokia)

Ensimmäisenä oli helppo suora ja Tilda oli tietääkseni kolmanneksi viimeinen luokassa. Joten räpsin sitten kuvia muista kaneista ja juoksutin Tildaa hihnassa, kunnes tuli meidän vuoro. Ensimmäisellä kierroksella taisi tulla (2?) virhettä. Harmi ettei siitä kierroksella tullut videota. Toisella kierroksella tuli sitten kolme virhettä, josta ensimmäinen oli ihan tyhmä tiputus ja toinen oli oma syyni kun annoin Tildan hypätä niin läheltä japsi estettä, että siitäkin tuli sitten tiputus. Kolmannessa taisi maha hiilata puomien päältä ja tätä Tilda on ruvennutkin harrastamaan.

                      Tilda (Puotinharju) 

Tilda oli jälleen helpossa suorassa, jossa ensimmäisellä kierroksella meni 1 virheellä. Vaikka luokassa oli reilu 40 kania pidettiin arvosteluluokkana A. Toisella kierroksella Tiltu meni jälleen 1 virheellä. Oon tosi tyytyväinen tytsyyn ja hänhän sai ensimmäisen klassauksensa !!:-)

                  Anna-Lena (Nokia) 

Kysyin Karkilta haluisko se välttämättä ohjata Nannan Nokialla ja näin sitten sovittiin. Nannalla oli ensimmäinen kv mutka ja ekan kierroksen tais mennä (3?) virheellä ja toisen sitten kait kans 3 tai 4 en tarkkaan muista. Klassausta ei tullut, mutta tyytyväinen neitiin oon!

                  Anna-Lena (Puotinharju)

Eka kierros meni hieman huonosti, koska oltiin lämmitelty niin vähän. Nanna meni kolmella virheellä, mutta arvosteluluokkana oli C ja kaikki jolla oli alle 4 virhepistettä pääsi toiselle kierrokselle jolle Nanna paransi hyvin ja meni 1 virheellä. Oli ihan ymmärrettävää, koska esteen edessä oli jäätävä vesilammikko. Vielä yks klassaus niin Nannakin on vaikeessa.
Youtubessa videoita!3 kommenttia:

  1. Ihania kaneja, ja tosi kivoja kuvia! Liityin lukijaks :) Hilmanelaimet.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Hei noi kuvat saa tarkemmiks (noi isot), kun kopioi ne vast sen jälkeen, kun on klikannut ne isoksi ;)

    VastaaPoista